Turusta saaliina 2 mitalia ja paljon pisteiden parannuksia!

6.11.2017

VVS:n SM-sarjalaiset
Hopea-Maija
Kulta-Jannica
Hanna, Nea, Erin & Emmaleena kisapäivän jälkeen.
3lk joukkue & Alina onnistuneiden suorituksien jälkeen.

Kilpa-aerobiccaajat jatkoivat kilpailukauttaan Turussa Aerobic Cup 4-kilpailuissa.

Turun Urheiluliitto järjesti Lietohallilla syksyn toisen Cup-kilpailun viime viikonloppuna 4.-5.11.

Lauantain kisapäivän aloitti VVS:n osalta tuttuun tapaan Iasmina Morosan. Vaikeusosan pieni haparointi rokotti hieman pisteitä, mutta kovatasoisessa AG1-sarjassa Iasmina sijoittui upeasti sijalle 7. AG1 yksilösarjan osallistujämäärä oli huikeat 52 urheilijaa!

AG2 yksilösarjassa VVS:n upeat yksilöt onnistuivat lähes jokainen korottamaan pisteitään viime kilpailuista. VVS:n yksilöistä korkeimmat pisteet ansaitsi Iina Niiranen saatuaan yhteispisteiksi 16,200. Nämä pisteet oikeuttivat sijalle 11. Liinu Oikari sijoittui sijalle 15, Olivia Huiko sijalle 16 ja Teresa Kortelainen sijalle 19.

Lauantaipäivän päätti upea sennujen yksilökilpailu. Maija Keurulainen onnistui uudella energisellä ohjelmallaan ja tykitti taululle omat ennätyspisteensä! Yhteispisteet olivat 18,950 ja näillä pisteillä Maijan kaulaan ripustettiin hopeamitali.

Kotimatkalle kultamitalin kanssa

Sunnuntaina kilpailuvuorossa olivat kilpasarjalaiset. VVS:n osalta kilpailupäivän avasi Jannica Hurmerinne, joka ansaitsi suorituksellaan upeat pisteet 15,250. Näillä pisteillä Jannica otti selkeän voiton 3-luokan yksilösarjassa! Saman sarjan Erin Bemeleit avasi kilpailukautensa Turussa ja sijoittui hienosti sijalle 5/18. 3-luokan joukkueet sarjassa joukkue Minttu Haavisto, Ella-Maria Koskela, Elise Kurittu & Triinu Närep paransivat hienosti pisteitä viime kilpailuista saaden yhteispisteiksi 13,300.

Seuramme ainoa ND-sarjassa kilpailija Alina Huiko onnistui myös parantamaan pisteitään viime kilpailuissa saaden yhteispisteiksi 13,600.

4-luokassa kilpaili seurastamme 3 yksilöä. Hanna Pasternack jatkoi hyvää kauttaan yhteispisteillä 15,500 ja Nea Pirilä sai suorituksestaan pisteet 13,200. Telinevoimistelusta kilpa-aerobicin puolelle siirtynyt Emmaleena Hietamies debytoi uuden lajin parissa onnistuneesti saaden pisteet 15,150.

Aerobiccaajilla on vielä jäljellä yhdet kilpailut syyskauden aikana. Cup-kilpailujen päätöskilpailut käydään Nokialla 25.-26.11. Tervetuloa kannustamaan seuramme urheilijoita Nokialle!