Kilpa-aerobiccaajien kausi käyntiin Nokialla

9.4.2018

Kuva: MeloGym (Ivan Ferreira)
ND yksilö Alina Huiko
Sunnuntain mitalistit
AG2 yksilöt

Kevään kilpailukausi käyntiin Aerobic Cup 1-kilpailuilla

Nokian Voimisteluseura järjesti kevätkauden ensimmäiset kilpailut 7.-8.4.

Lauantain kisapäivän VVS:n osalta aloitti 9-11 -vuotiaiden SM-sarjassa kilpaileva Alina Huiko. Alina suoriutui hienosti vaikeutetusta ohjelmastaan saaden pisteet 14,400. Näillä pisteillä Alinan sijoitus oli 13/27.

15-17 -vuotiaiden yksilöiden SM-sarjassa VVS:llä oli viiden urheilijan edustus. AG2 yksilöt kilpailevat tällä kaudella jokainen uusilla ohjelmilla, joita ajetaan sisään SM-kilpailuihin tähdäten. Teresa Kortelainen sijoittui pisteillä 14,900 sijalle 18/27, Iina Niiranen pisteillä 14,800 sijalle 21/27, Olivia Huiko pisteillä 16,350 sijalle 13/27 ja Iasmina Morosan pisteillä 17,150 sijalle 9/27. Kovatasoisessa sarjassa MM-kilpailujen pisterajan onnistui ylittämään vain Turun Urheiluliiton Nea Kivelä. Liinu Oikari ei kilpaillut lauantain kauden avauksessa varotoimenpiteenä pienen loukkaantumisen vuoksi.

Lauantain kisapäivän päätti VVS:n osalta upea Maija Keurulainen. Maija teki varman ja ilmaisullisesti vahvan suorituksen ansaitsen upeat pisteet 19,100. Näin ollen Maija onnistui kolmen muun naisen SM-sarjan yksilöurheilijan kanssa rikkomaan MM-kilpailujen pisterajan. Yksilöiden kahdesta MM-kisalipusta käydään kova taistelu 21.4. Valkeakoskella 2. MM-karsinnassa.

Kotimatkalle mitalien kanssa

Sunnuntaina kilpailuvuorossa olivat kilpasarjalaiset sekä Aerodance. Kilpailupäivän aloittivat Minijunnujen kaksi 3-luokan trioa, joista trio Emilia Heimala, Emma Hurri & Jessica Lampinen trio sijoittui sijalle 15 ja Jenna Helin, Jade Leikas & Pinja Luoto trio sijoittui sijalle 16. 3lk joukkueiden sarjassa kilpaili myös Junnu Talentin kokoonpano Ella-Maria Koskela, Elise Kurittu, Triinu Närep & Aamu Peltokangas. Tytöt tekivät onnistuneen suorituksen sijoittuen sijalle 5 pisteillä 13,300.

4-luokassa seuraamme edusti kaksi yksilöä ja yksi trio. Hanna Pasternack sai uudella ohjelmallaan pisteet 15,700 sijoittuen hienosti sijalle 8. Saman sarjan Jannica Hurmerinne suoritti uuden ohjelmansa varmasti ja nappasi kotiintuomisena hopeamitalin pistein 16,150.  Sarjassa oli yhteensä 26 kilpailijaa.

Saman luokan joukkuesarjassa kilpailivat uusi trio Erin Bemeleit, Hanna Pasternack & Nea Pirilä. Tytöt paransivat hienosti suoritustaan pääsiäisen harkkakisoista sijoittuen sijalle 8 pistein 14,350.

6-luokassa paluun kilpalavoille tehnyt Tiia Savonius onnistui paluukilpailuissaan. Pisteet 15,800 palkittiin hopeamitalilla. Kilpailupäivän VVS:n osalta päätti upea junnujen Aerodance. Tytöt kilpailivat Aerodance-sarjassa ensimmäistä kertaa onnistuneesti ja päättivät kilpailupäivän sarjan voittoon! Pisteillä 15,150 napattiin sarjassa kultaiset mitalit. Aerodance-joukkueeseen kuuluvat Erin Bemeleit, Hanna Pasternack, Nea Pirilä, Teresa Kortelainen, Liinu Oikari, Iina Niiranen, Olivia Huiko & Iasmina Morosan.

Aerobiccaajat jatkavat kilpailukauttaan 21.-22.4. Valkeakoskella Aerobic Cup 2-kilpailujen muodossa.