Joukkuevoimistelu

06-07Elenia Star4Tiia Moilanen, Jenni Karjalainen, Petriina Matilainen
12-14v harraste
05-06Aquila (avoin joukkue)3Ulrika Grönstrand, Mira Vasankari
06-07Aurelia (avoin joukkue)2Marita Haapasalo, Iiris Rautio, Eveliina Matilainen
12-14v SM
06-07Team Vantaa Prejr5Ida Hahtola, Emmi Matala, Liisa Petrova
10-12v
08-09Team Vantaa Minera4Tiia Moilanen, Emmi Matala
08-09Minera Smile4Emmi Matala, Liisa Petrova
08-09Minera Star3Vivi Jaatinen, Liisa Petrova, Laura Mantila
08-09Alanda (avoin joukkue)2Marita Haapasalo, Iiris Rautio, Eveliina Matilainen
8-10v
10-11Team Vantaa Isabel4Tiia Moilanen, Erika Tuominen, Heli Jelonen, Emmi Matala
10-11Isabel Shine3Tiia Moilanen, Emmi Matala, Tuuli Saarinen, Erika Tuominen
10-11Annabel (avoin joukkue)2Ulrika Grönstrand, Sara Napari
5-7v
12-13Mimodes2Tiina Reynish, Laura Mantila
12-13Adelie (avoin joukkue)2Emmi Matala, Mira Vasankari, Liisa Petrova

Avoimiin joukkueisiin (a-alkuiset) pääsee mukaan suoraan jäsenrekisterin kautta. Muihiin joukkueisiin voi pyrkiä syys- ja kevätkauden lopulla VVS valintakokeilujen kautta tai ottamalla yhteyttä VVS:n valmennuspäällikköön Tiia Moilaseen, tiia.moilanen@vantaanvoimisteluseura.fi.

Vantaan Voimisteluseuralla on pitkät perinteet joukkuevoimistelusta. Seura menestyy kansainvälisen tason kilpailuissa. Seura on saavuttanut useita mitaleja SM-tasolla ja lukuisia MM-edustuksia, World Cup- mitaleita sekä MM-hopean.

Vantaan Voimisteluseurassa on liki parikymmentä voimistelujoukkuetta. Nuorimmat joukkuevoimistelijat ovat 5-6 -vuotiaita. Joukkueet kilpailevat sekä harraste-, kilpa- että mestaruussarjoissa kullekin joukkueelle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. A-alkuiset joukkueet ovat avoimia kaikille harrastajille. Muihin joukkueisiin puolestaan voi pyrkiä erikseen.

Vantaan Voimisteluseurassa jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus voimistella ja kilpailla tavoitteellisesti omalla taitotasollaan. Valmennusryhmiä ohjaavat kokeneet valmentajatiimit, joissa on mukana sekä suomalaisia että kansainvälisiä huippuvalmentajia.

Vantaan Voimisteluseuran valmennusjärjestelmä tarjoaa voimistelijalle mahdollisuuden kilpailla eri ikäsarjoissa sekä kilpa- että mestaruustasolla. Kilpailulliset tavoitteet asetetaan joukkuekohtaisesti, mutta seuramme tähtää intensiivisellä harjoittelulla joukkueiden menestymiseen kotimaan kilpailuissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa ulkomailla. Harjoittelun tukena toimivat mm. baletinopettajat sekä leiriviikonloput ja yksilölliset liikkuvuus- ja lihastasapainotestaukset. Kestävälle pohjalle rakennetulla junioritoiminnalla halutaan taata seuran edustus Suomen maajoukkueessa ja juniorimaajoukkueessa.