Valmennuksen ohjeistus

KAUSIMAKSUT

 

Valmennuskaudet ovat JV-joukkueissa ja KA-yksilöillä kevätkausi ja syyskausi. Valmennusmaksut laskutetaan joka kausi ja eriä on 1-5kpl riippuen valmennusmaksun suuruudesta. Kausimaksu maksetaan aina yhdeltä kaudelta kokonaan, eikä sitä palauteta/ hyvitetä mahdollisessa kesken kauden tapahtuvassa lopettamisissa. Kausimaksulla katetaan kaikki harjoitukset kotisaleilla (myös mahdolliset kotileirit).

 

Kausimaksussa laskutettava salitunnin hinta koostuu kolmesta elementistä; salivuokrista, valmentajien palkkakuluista ja kilpatoiminnan yhteisten kulujen osuudesta (esim. valmentajien koulutus, toimiston vuokra ja palvelut, kuten valmennuspäällikön tehtävät, kisa-ilmoittautumiset, laskutus, viestintä). Kaikkia valmennusryhmäläisiä koskee tuet, joita saadaan kaupungilta ja seuran järjestämistä tapahtumista. VVS:n jäsenmaksu valmennusryhmäläisille on 20€/vuosi.

 

KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET

 

Kaikkien valmennusryhmäläisten pitää hankkia itse Suomen Voimisteluliiton lisenssi ja kilpatoiminnan kattava tapaturmavakuutus sekä ulkomaanmatkoilla matkustaja- ja mahdollisesti myös matkatavaravakuutus.

Voimistelija (tai huoltaja mikäli voimistelija alaikäinen) on itse vastuussa siitä, että valittu vakuutus on riittävän kattava.

Kausi 2018-2019 lisenssit joukkueittain:

JOUKKUE

TARVITTAVA LISENSSI

Adelie

Mimodes

Annabel

Alanda

Aurelia S

Stara

Isabel Shine

Team Vantaa Isabel

Minera Star

Minera Smile

Team Vantaa Minera

Elenia Star

Kilpa B

Aurelia H

Aquila

Cinera

Harraste

Team Vantaa Prejr

Team Vantaa Elise

Team Vantaa

Kilpa A

 

Lisenssien hankintaohjeet

Lisenssit hankitaan osoitteesta: https://www.jasentieto.fi/user/Licence.aspx

Ohjeet lisenssin ostoon: https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Pikaohjeet_lisenssien%20osto.pdf

Infoa lisensseistä löytyy: https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset 

 

MUUT JOUKKUEKOHTAISET MAKSUT

 

Pukujen, varusteiden, kisojen, ulkopuolisten leirien (esim. rinkileirit), kisamatkojen, valmennuksen tukitoimintojen (fysioterapia yms.) kustannukset eivät sisälly kausimaksuun. Valmentaja, joukkueenjohtaja ja/tai rahastonhoitaja laativat kauden alussa budjetin joka vahvistetaan vanhempainillassa kunkin kauden alussa. Joukkueen/KA puolen tilille maksetaan kuukausierissä budjetin mukaiset kulut. Joukkueen rahastonhoitaja raportoi tilin tilanteesta vanhemmille ja seuralle. Joukkueiden/KA puolen tilit ovat osa pääseuran kirjanpitoa.

Voimistelijan lopettaessa, palautetaan mahdolliset joukkueen tilille jääneet ylimääräiset rahat siinä vaiheessa, kun kaikki budjetoidut kulut on katettu sekä seuran valmennusmaksujen osalta kaikki on kunnossa. Talkootöillä kerättyjä rahoja ei makseta takaisin, vaan ne ovat aina joukkueelle kuuluvaa rahaa.

 

SPONSORIT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

 

VVS on yksi voimisteluliiton huippuseuroista ja haluaa jatkossakin säilyttää vahvan asemansa kansainvälisillä kilpakentillä. Urheilijat eivät voi itse vaikuttaa heidän taloudelliseen kykyynsä, jota huipulle pääseminen vaatii.

Oletko yrittäjä? Toimitko yritysmaailmassa päättäjänä?

Voit auttaa ja tukea voimistelijoitamme/joukkueitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa ja unelmansa. Ainoastaan pitkä ja systemaattinen valmennus-/kehitystyö eivät takaa mahdollisuutta menestykseen. Urheilijat tarvitsevat myös vahvaa taloudellista tukea näiden tavoitteisen saavuttamiseksi. Ehkä sinulla tai tuttavallasi on mahdollisuus lähteä mukaan toteuttamaan nuorten voimistelijalupausten unelmia. Urheilu on oppimista. Lähde mukaan tähän tunteikkaaseen matkaan meidän kanssamme tukemaan VVS voimistelijoita/joukkueita omalle yritystoiminnallesi sopivalla tavalla - otamme avosylin vastaan kaikki yhteistyöideat sekä pienet kuin isotkin sponsorit.

Yhteydenotot toiminnanjohtajaan anu.kuusela@vantaanvoimisteluseura.fi.

 

VVS SEURATUOTTEET

 

VVS:n kilpavoimistelijat pukeutuvat tapahtumissa ja kilpailuissa seuran edustusvaatteisiin. Harjoituksissa voimistelijat pukeutuvat valmentajan antamien ohjeiden mukaan yhtenäisiin treenivaatteisiin, joita käytetään myös tapahtumissa ja kilpailuissa.

VVS:lla on oma vapaa-ajan seuravaate ja treenivaatemallisto. VVS seuravaatemalliston ja Piruetin treenivaatemalliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä!

VVS treenivaatteiden seuramallisto löytyy Piruetin valikoimasta. Mallisto löytyy osoitteesta https://www.piruetti.fi/seurat. Aktivointikoodin saat kysymällä sitä seuramme toimistolta toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi tai joukkueen jojoilta.

Kausien tilauskerrat ilmoitetaan täällä.

Huomioithan, että tilaus lähtee eteenpäin vasta deadlinen jälkeen.

Valitse toimitustavaksi SEURATOIMITUS. Tilaukset toimitetaan seuralle keskitetysti. Halutessasi voit kirjoittaa lisätietoihin myös lapsesi/voimistelijan nimen, näin helpotat tilausten jakamista.

Niillä tuotteilla, jotka ovat seurakohtaisissa väreissä ja painatuksissa, ovat sitovia eikä niillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muiden tuotteiden osalta käytössä normaalit vaihto- ja palautusoikeudet.

Tuotteet maksetaan suoraan Piruetille tilauksen yhteydessä.

Seuran musta edustustakki on mallistossa *Treenitakki, C-1690, VVS Finland -logo selässä ja rinnassa, vuelta, lasten koot/aikuisten koossa.

 

VVS Vapaa-ajan malliston infoa löytyy täältä.

Mallistosta löytyy kaikille komeat varusteet niin sisäliikuntaan kuin ulkoiluun, sekä laukut ja varusteet matkoille ja kisapäiviin! Hanki koko perheelle uudet, upeat vapaa-ajan varusteet tai vaikka kisakatsomoon kannustusvaatteet!

 

JÄSENREKISTERI

 

Jokainen valmennusryhmien voimistelija rekisteröityy VVS:n jäsenrekisteriin itse. Rekisteritietojen päivittämisestä on vastuussa voimistelija ja/tai hänen huoltaja.

Tätä henkilötietorekisteriä tarvitaan muassa joukkueiden laskutukseen, tiedottamiseen vanhemmille ja liiton lisenssien sekä vakuutuksen hankkimiseen. Jäsenrekisterin tietoja (nimi, posti- ja sähköpostiosoite) voidaan luovuttaa seuran yhteistyökumppaneille.

 

 

SITOUTUMINEN

 

Kun voimistelija aloittaa voimistelun VVS:n valmennusryhmässä, sitoutuu hän (ja huoltaja-/t mikäli voimistelija on alaikäinen) noudattamaan yllämainittuja ohjeita.

 

VVSJOJO JA VVSRAHIS

 

Jokaisella joukkueella/KA ryhmällä on vanhemmista nimetty joukkueenjohtaja (jojo), joka toimii linkkinä seuraan päin, tukee valmentajaa ja auttaa tätä keskittymään joukkueen valmennukseen.

  • VVSjojo on valmentajien ja vanhempien sekä seuran ja vanhempien välinen linkki
  • VVSjojo vastaa talkootöiden organisoinnista (kisat ja muut tapahtumat, varainkeruu, joukkueen yhteiset tilaisuudet)
  • Tarkoituksena ei ole kuitenkaan, että jojo tekee itse kaikki joukkueen yhteiset tehtävät, sen sijaan hän delegoi ja koordinoi tehtäviä joukkueessa.
  • Joukkueen vastuuvalmentaja ja jojo sopivat tarkemmin keskenään, mitkä tehtävät jojolle kuuluvat

Rahastonhoitaja (rahis) hoitaa joukkueen tiliä. 

  • VVSrahis vastaa joukkueen/KA ryhmän omista kuluista ja hallinnoi joukkueen omaa tiliä
  • Vastuuvalmentaja, seura, rahis yhdessä koostavat budjetin
  • VVS rahis laskuttaa vanhemmilta omat kulut, kuten joukkueen hankinnat, kisamatkakulut ym.
  • Tilille kerätään rahaa ennakkoon siten, että kululaskun tullessa rahastonhoitaja pystyy maksamaan laskun.
  • Vanhemmat sopivat yhdessä vanhempainillassa, miten varaudutaan kauden suunnitelmaan mahdollisesti kuuluvien isompien kulujen kustannuksiin

 

Oma valmentaja vastaa tyttärenne ja joukkueen valmennusta koskeviin kysymyksiin.