Joukkueet 10-14v

Mimodes-ikäluokka (2012-2013 syntyneet)
Adelie (avoin valmennusryhmä)1-2x 1,5h/vkoHeidi Mannikainen, Anni Pajukanta, Emilia Siilanen
Mimodes Star3x 1,5-2h/vkoHeidi Mannikainen, Vilma Lipponen, Angjelina Qorri, Ida Hahtola
Mimodes Shine4x 2-2,5h/vkoHeidi Mannikainen, Vilma Lipponen, Angjelina Qorri, Ida Hahtola
Team Mimodes4-5x 2,5h/vkoElina Kaarniemi, Iida Vilhunen, Ida Hahtola, Heidi Mannikainen, Unna Lehto, Hanna Korjus, Timo Korjus
Team Vantaa Mimodes5x 2,5-3h/vkoTiia Moilanen, Ida Hahtola, Heidi Mannikainen, Miisa Vuorinen, Hanna Korjus, Timo Korjus
Pre Junior -ikäluokka (2010-2011 syntyneet)
Cinera H (avoin valmennusryhmä, 2009-2011)1-2x 1,5h/vkoSanni Pennanen, Meeri Kahanpää, Berfin Demirbas
Cinera K3x 2-2,5h/vkoMira Vasankari, Veera Vuorela
Elenia Pre Jr4x2,5-3h/vkoJohanna Pitkänen
Team Vantaa Pre Jr5x 2,5-3h/vkoIda Hahtola, Sini Grönberg, Pihla Vento, Hanna Korjus, Timo Korjus

A-alkuisiin avoimiin valmennusryhmiin (Adila, Astrix, Adelie, Annabel, Alanda, Aquila) pääsee kaikki mukaan, eikä aiempaa voimistelutaustaa tarvita. Innostus uuden oppimiseen ja sitoutuminen joukkueen toimintaan riittää. 

Star, Glow, Shine ja Smile joukkueiden toiminta on tavoitteellista toimintaa ja he kilpailevat kansallisessa kilpa- ja harrastesarjassa. Voimistelijat sitoutuvat joukkueen toimintaan ja yhteisesti määriteltyyn tavoitteeseen. Joukkueet osallistuvat myös erilaisiin kansainvälisiin voimistelun tapahtumiin ja leiritoimintaan. 

Team Vantaa ja Team joukkueet tähtäävät SM-tasolle ja sitoutuminen joukkueen toimintaan on erityisen tärkeää. Voimistelijoita valmenetaan ammattimaisesti ja kasvatetaan kohti huippu-urheilua. Joukkueet kilpailevat niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.