Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic on näyttävä ja vauhdikas laji, joka vaatii paitsi taitoa, myös notkeutta, voimaa, kestävyyttä ja nopeutta. Kilpa-aerobicia harrastavat Vantaan Voimisteluseurassa niin lapset kuin kokeneet aikuisurheilijat. Aerobicissä voi kilpailla yksilönä, parin kanssa, ryhmässä tai joukkueessa. Lajin monipuolisuus tekee harjoittelusta haastavaa, mutta mielenkiintoista. Joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun tapaan myös kilpa-aerobicissa esiintyminen on keskeisessä roolissa.

Mukaan kilpa-aerobictoimintaan pääsee pääasiassa avoimien ryhmien kautta. Avoimista ryhmistä on mahdollista nousta valmennusryhmiin.

Jos sinulla on aiempaa kilpavoimistelutaustaa, on mahdollista päästä suoraan valmennukseen.

Kilpa-aerobic -tiedustelut:

• KA päävalmentaja: sanni.mantykivi@vantaanvoimisteluseura.fi