Miten mukaan kilpa-aerobiciin?

Kuva: Emilia Hänninen

Kipinävoimistelu (alle 7-vuotiaat)

Kipinävoimistelu on voimistelun alkeistunti. Tunti sopii hyvin vaikka lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi tai ponnistusalustaksi esim. voimistelun kilparyhmiin. Kipinävoimistelussa leikitään ja liikutaan monipuolisesti, voimistelun perustaitoja samalla opetellen. Ilon kautta sytytetään kipinä harrastamiseen, liikkumiseen ja voimisteluun, joka antaa hyvän pohjan mille tahansa polulle jatkoon. Lue lisää täältä


Avoimet ryhmät 

Avoimiin ryhmiin pääsevät kaikki mukaan, eikä aiempaa voimistelutaustaa tarvita. Avoimet ryhmät ovat kaikki bic-loppuisia ryhmiä.

Avoimet ryhmät on jaettu kahdeen ryhmään:

  • Harrastan-ryhmät on lähtökohtaisesti tarkoitettu täysin uusille harrastajille. Ryhmä harjoittelee lajin merkkiliikkeitä ja esiintyy seuran näytöksissä.
  • Harrastan kilpaillen-ryhmät on lähtökohtaisesti tarkoitettu jo aiemmin avoimissa ryhmissä harjoitelleille harrastajille, jotka haluavat kilpailla ja harjoitella hieman esiintyviä ryhmiä enemmän. Tunnistat tämän ryhmän avoimien ryhmien Kilpa-loppumerkistä.

Avoimista ryhmistä on mahdollista nousta valmennusryhmiin kokeilutreenien kautta. Ryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti myClubin kautta. Lue lisää avoimista ryhmistä täältä


Valmennusryhmät

Valmennusryhmiin voi pääasiassa hakea yleisen kerran kaudessa järjestettävien kokeiluharjoituksien kautta tai aiemmalla voimistelutaustalla suoraan tiettyyn ryhmään. Kokeiluharjoituksissa tiedotetaan seuran nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa (Instagram & Facebook). Kokeiluharjoituksen kesto on yleensä 60 minuuttia.

Jos sinulla on vahva voimistelutausta kilpa-aerobicista, muusta voimistelulajista, cheerleadingistä, tanssista tai muusta vastaavasta, voit ottaa yhteyttä suoraan seuran päävalmentajaan sähköpostitse sopiaksesi kokeilukerrasta:

KA päävalmentaja: sanni.mantykivi(a)vantaanvoimisteluseura.fi