Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on ilmaisullista liikettä. VVS on hyvin perinteinen tanssillisen voimistelun seura. Ryhmämme esiintyvät ja kilpailevat ympäri maailmaa erittäin aktiivisesti. Tunnetuin tanssillisen voimistelun ryhmistämme on Ajattomat. VVS tarjoaa tanssillista voimistelua kaiken ikäisille, aina lapsista vähän varttuneimpiin naisiin asti. Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. 

Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. 

Innostu ja haltioidu tanssillisesta voimistelusta!

Lasten ja nuorten avoimiin kilpajoukkueisiin (Uusi 6-8v esiintyvä ryhmä, Pegasus sekä Arion) otetaan uusia voimistelijoita toimintakauden aikana, ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu MyClubin kautta.

Huom! Uusi! kilpaileva joukkue yli 20v (keskitaso/edistyneet voimistelijat) aloittaa toimintassa elokuussa 2024. 

Joukkueen toiminnasta pidetään pieni info 7.5 Ti Koreografia-tunnin jälkeeen. Koreografiatunti pidetään Kilterin koulun monitoimisalissa klo 19.15-20.30 jonka jälkeen info. (Tunnille voi osallistua kertamaksulla, 13e).

Kaikille avoin Aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmä (alkeet- ja perustaso) jatkaa harjoittelua 19.8 alkaen. 

Tanssillisen voimistelun Taru kilpajoukkueen  yli 30 v avoimet harjoitukset pidetään  ma 6.5 klo 19-20.30 Kilterin koulun monitoimisali.

Fenix  yli 17v - Lisätietoja joukkueesta sekä kokeiluharjoituksin ilmoittautuminen viestillä Laura/040-5072081.

Tanssillisen voimistelun kaikille avoimet tiistain tunnit löytyvät aikuisliikuntakalenteristamme, kevätkauden viimeinen tunti pidetään ti 14.5.

Tanssia&voimistelua päivätunnilla, tanssitaan ja voimistellaan sekä tutustutaan senioritansseihin.

Illan Tanssillisen voimistelun koreorgafia tunti sopii edistyneille voimistelijoilla. Ilmoittautuminen näille tunnille on avoinna läpi toimintakauden MyClubissa.

Tervetuloa mukaan TanVo-toimintaamme!

Lisätietoja Tanssillisen voimistelun joukkueista voi kysellä katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi