Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on ilmaisullista liikettä. VVS on hyvin perinteinen tanssillisen voimistelun seura. Ryhmämme esiintyvät ja kilpailevat ympäri maailmaa erittäin aktiivisesti. Tunnetuin tanssillisen voimistelun ryhmistämme on Ajattomat. VVS tarjoaa tanssillista voimistelua kaiken ikäisille, aina lapsista vähän varttuneimpiin naisiin asti. Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. 

Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. 

Innostu ja haltioidu tanssillisesta voimistelusta!

Lasten ja nuorten joukkueisiin haetaan uusia voimistelijoita!

Pegasus 8-11v ja Arion 12-15v avoimet harjoitukset pidetään su 14.5 ja 21.5 klo 10-11.15. Paikka: Rajatorpan koululla os. Vapaalanpolku 13, 01650 Vantaa.

Fenix 16-19v Lisätietoja joukkueesta sekä kokeiluharjoituksin ilmoittautuminen viestillä Laura/040-5072081.

Tervetuloa mukaan TanVo-toimintaamme!

Lisätietoja Tanssillisen voimistelun joukkueista voi kysellä katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi