Tanssillisen voimistelun ryhmät

TanVo ryhmät 2019-2020
Pegasus (2008-2011)1-2x 1-1,5h/vkoIlona Tiittala, Laura Nihti, 
Ronja Nihti
Fenix
(2002-2007)

2x

1,5h/vko

Laura Nihti, Jenni-Kaija Tiainen, 
Ajattomat Jr2h/vkoLiisa Ahlqvist-Lehkosuo, Anu Kuusela
Saaga2h/vkoSanna Koli
Ajattomat1-2x 2h/vkoHannele Ahlqvist, Marita Haapasalo, Laura Nihti

Tanssillista voimistelua on tarjolla kerran viikossa sekä kaksi kertaa viikossa harjoittelevissa ryhmissä 7-15-vuotiaille sekä aikuisille.

Pegasus on 1-2 kertaa viikossa harjoitteleva tanssillisen voimistelun lasten ryhmä. Ryhmä sopii lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta voimsitelusta ja omaavat jonkin verran liikunta-/voimistelutaustaa. Ryhmä esiintyy ja kilpailee.

Fenix on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva tanssillisen voimistelun nuorten ryhmä. Ryhmä sopii nuorille, joilla on jo jonkin verran voimistelutaustaa. Ryhmä esiintyy ja kilpailee.

Ajattomat Jr on esiintymään ja kilpailemaan tähtäävä ryhmä edistyneille voimistelijoille. Ryhmäläisten ikähaitari on n. 18-30v.

Saaga on aikuisten naisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Muutaman vuoden koossa ollut ryhmä osallistuu aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja joskus myös kilpailuihin.

Ajattomat on kaksi kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoitteleva tanssillisen voimistelun ryhmä edistyneille voimistelijoille. Tunneilla harjoitellaan paljon sarjoja ja koreografioita ja ryhmä osallistuu erilaisiin tanssillisen voimistelun tapahtumiin ja kilpailuihin. Ryhmäläiset ovat yli 35-vuotiaita.

Tanssillisen voimistelusta kiinnostuneille aloittelijoille tarjoamme tanvo tutuksi ryhmän: Voimistelu ja venyttely, jossa käydään tanssillisen voimistelun perusteita ja liikekieltä läpi samalla perus lihaskuntoa kasvattaen. Ryhmä harjoittelee kevätkaudella 2020:
keskiviikkoisin klo 18.15-19.15 VVS Temppiksellä.

Jos olet kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta, ota yhteys toimistoon niin autamme sopivan ryhmän etsinnässä.