Tanssillisen voimistelun ryhmät


Tanssillisen Voimistelun  (tanvo) ryhmät 2024-2025
Tanssillinen voimistelun Kipinä-ryhmä 6-8v. avoin (synt.2016-2018) 
 
1-2x1h/vko
Temppis
Tiina Reynish

alkeistaso

19.8 2024 alkaen

Pegasus (synt. 2012-2015) avoin kilparyhmä1-2x 1,25h/vkoRonja Nihti, Taru Nihti
Arion  (synt. 2007-2011) avoin kilparyhmä2x 1,25h/vkoIlona Tiittala, Ronja Nihti, Taru Nihti
Fenix 
(synt. 2002-2007)
2-3x2h/vkoLaura Nihtikeskitaso, edistyneet testitreeni vaaditaan
Ajattomat Jr
yli 20v sarja
2h/vkoAnu Kuusela, Liisa Ahlqvist-Lehkosuoedistyneet, testitreeni vaaditaan

Uusi joukkue

 yli 20v sarja

1h/vko+ ti koreografiatuntiIda Merinenkeskitaso/edistyneet
Taru A, Aikuiset1,25Katariina Kuronenalkeis/alkeisjatko
Taru K, Aikuiset1,25h/vkoKatariina Kuronen, Ida Merinenkeskitaso, testitreeni vaaditaan
Saaga
yli 40v sarja
2h/vko +
treenitunti
Anu Kuusela, Elina Kaarniemikeskitaso, testitreeni vaaditaan
Ajattomat
yli 40v sarja
2x 2h/vkoHannele Ahlqvist, Marita Haapasalo, Laura Nihtiedistyneet, testitreeni vaaditaan
Tanssillisen voimistelun viikkotunti aikuisille.1x1h/vkoKatariina kuronenalkeis- alkeisjatkotaso
Tanssia&voimistelua päivätunti, tunti löytyy ryhmäliikuntakalenterissa1x1h/vkoKatariina Kuronensopii hyvin myös seniori-ikäisille
Tanssillisen voimistelun koreografiatunti, tunti löytyy ryhmäliikuntakalenterissa1x1,25h/vkoLiisa Ahlqvist-Lehkosuoedistyneet

Lasten ja nuorten tanssillisen voimistelu:.

Harrastevalmennusryhmät harjoittelevat sitoutuneesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmät sopivat lapsille/nuorille, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta voimistelusta, haluavat esiintyä ja omaavat jonkin verran tanssi-, voimistelu- tai liikuntataustaa sekä rytmitajua.

Kaikkiin lasten ja nuorten TanVo-ryhmiin otetaan uusia voimistelijoita kaudella 2024-25. Lisätietoa ryhmien toiminnasta voi tiedustella katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi

Tanssillisen voimistelu Kipinä-ryhmä 6-8v tutustuu tanssillisen voimistelun perusteisiin,  tavoitteena osallistuminen Stara-tapahtumiin sekä esiintyä seuran näytöksissä.

Pegasus 8-11v Ryhmän tavoitteena on harjoitella sitoutuneesti tanssillisen voimistelun lajiliikkeitä, esiintyä seuran näytöksissä sekä osaallistun TanVo-kilpailuihin.

Arion 12-15v Harjoittelee sitoutuneesti 2xviikossa. Ryhmän tavoitteena on esiintymisten lisäksi osallistua kauden aikana TanVo -kilpailuihin 12-15v sarjassa.

Fenix  on kaks- kolmei kertaa viikossa harjoitteleva tavoitteellinen tanssillisen voimistelun nuorten ryhmä. Ryhmä esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja kilpailee TanVo Cup ja mestaruuskilpailuissa. 

Aikuisten harrastevalmennusryhmät:

Uusi tanssillisen voimistelun kilparyhmä, yli 20v sarja aloittaa 20.8..2024. Ryhmään otetaan uusia keskitason ja edistyneet tason voimistetijoita. Lisätietoa ryhmästä voi kysellä katariina.kuronen@vantaanvoimistelijat.fi / puh. 041-315 8102.

Maanantain Tanssillisen voimistelun viikkotunti on  avoin kaikille yli 20-vuotiaille. Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita. Ryhmä on aikuisten VVS TanVo-polun aloitusryhmä, josta on mahdollisuus siirtyä tavoitteellisempiin ryhmiin. Lisäteitoja ryhmästä voi kysellä katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi

Lisäksi aikuisten ryhmäliikuntakalenterista löytyy tanssillisen voimistelun viikkotunteja, jotka ovat kaikille avoimia. 

Aikuisten kilparyhmät:

Ovat tavoitteellisesti harjoittelevia tanssillisen voimistelun ryhmiä edistyneille voimistelijoille. Tunneilla harjoitellaan paljon sarjoja ja koreografioita ja ryhmä osallistuu erilaisiin tanssillisen voimistelun tapahtumiin ja kilpailuihin. 

Kilpajoukkueisiin otetaan uusia jäseniä vain valmentajien kanssa erikseen sovittujen koeharjoitusten kautta, tiedustelut katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.

Ajattomat Jr on esiintyvä ja kilpaileva ryhmä edistyneille voimistelijoille. Ryhmä kilpailee TanVo-kilpailuissa  yli 20v. sarjassa.

Ajattomat harjoittelevat sitoutuneesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmä kilpailee TanVo-kilpailuissa yli 40v. sarjassa.

Saaga on aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmä, joka harjoittelee 1-2 kertaa viikossa. Useamman vuoden koossa ollut ryhmä osallistuu aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin. ja kilpailee tanvo cup- kilpailuissa.

Taru on aikuisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa tanssillisen voimistelun perusteita. Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä ja osallistua Gym for Life-/ Tanvo kilpailuihin sekä suurtapahtumiin. 

Jos olet kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta, ole rohkeasti yhteydessä katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi  niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ryhmä.