Tanssillisen voimistelun ryhmät

TanVo ryhmät 2020-2021
Pegasus (2010-2014)2x 1-1,25h /vkoUlrika Grönstrand, 
Ronja Nihti
Arion (2006-20102x 1-1,25h /vkoIlona Tiittala, Minttu-Maari Harju
Fenix
(2002-2007)

2x

2h/vko

Laura Nihti
Ajattomat Jr2h/vkoLiisa Ahlqvist-Lehkosuo, Anu Kuusela
Saaga2h/vkoAnu Kuusela, Elina Kaarniemi
Ajattomat1-2x 2h/vkoHannele Ahlqvist, Marita Haapasalo, Laura Nihti

Tanssillista voimistelua on tarjolla kerran viikossa sekä kaksi kertaa viikossa harjoittelevissa ryhmissä 7-15-vuotiaille sekä aikuisille.

Pegasus ja Arion ovat 2 kertaa viikossa harjoittelevia tanssillisen voimistelun lasten ja nuorten ryhmiä. Ryhmä sopii lapselle / nuorelle, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta voimistelusta ja omaavat jonkin verran liikuntataustaa. Ryhmä esiintyy ja tähtää kilpailemaan.

Fenix on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva tavoitteellinen tanssillisen voimistelun nuorten ryhmä. Ryhmä sopii nuorille, joilla on jo voimistelutaustaa. Ryhmä esiintyy ja kilpailee.

Ajattomat Jr on esiintymään ja kilpailemaan tähtäävä ryhmä edistyneille voimistelijoille. Ryhmäläisten ikähaitari on n. 18-30v.

Saaga on aikuisten naisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Muutaman vuoden koossa ollut ryhmä osallistuu aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja joskus myös kilpailuihin.

Ajattomat on kaksi kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoitteleva tanssillisen voimistelun ryhmä edistyneille voimistelijoille. Tunneilla harjoitellaan paljon sarjoja ja koreografioita ja ryhmä osallistuu erilaisiin tanssillisen voimistelun tapahtumiin ja kilpailuihin. Ryhmäläiset ovat yli 35-vuotiaita.

Tanssillisen voimistelusta kiinnostuneille aloittelijoille tarjoamme tanvo tutuksi ryhmän: Voimistelu ja venyttely, jossa käydään tanssillisen voimistelun perusteita ja liikekieltä läpi samalla perus lihaskuntoa kasvattaen. Ryhmä harjoittelee syyskaudella 2020:
tiistaisin klo 19.30-20.30 Hämeenkylän liikuntahallilla.

Jos olet kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta, ota yhteys toimistoon niin autamme sopivan ryhmän etsinnässä.