Tanssillisen voimistelun ryhmät

TanVo ryhmät 2023-2024
TanVo 8-12v. (synt. 2011-2015) Avoin alkeistaso
 
1x1h/vko
Askisto
Katariina Kuronen
TanVo 8-12v. (synt. 2011-2015) Avoin alkeistaso
 
1x1h/vko
Ylästö
Katariina Kuronen
Pegasus 8-11v. (synt. 2012-2015) avoin1-2x 1,25h/vkoRonja Nihti, Taru Nihti
Arion 12-15v. (synt. 2007-2011) avoin2x 1,25h/vkoIlona Tiittala, Ronja Nihti, Taru Nihti
Fenix 16-19v.
(synt. 2002-2007)
2-3x2h/vkoLaura Nihtikeskitaso, testitreeni vaaditaan
Ajattomat Jr
yli 20v sarja
2h/vkoAnu Kuusela, Liisa Ahlqvist-Lehkosuoedistyneet, testitreeni vaaditaan
Taru yli 20v. Avoin alkeis- perustaso1,5h/vkoKatariina Kuronen, Ida Merinen
Saaga
yli 40v sarja
2h/vko +
treenitunti
Anu Kuusela, Elina Kaarniemikeskitaso, testitreeni vaaditaan
Ajattomat
yli 40v sarja
2x 2h/vkoHannele Ahlqvist, Marita Haapasalo, Laura Nihtiedistyneet, testitreeni vaaditaan
Tanssillisen voimistelun perustreeni, avoin, ryhmäliikuntakalenterissa1x1h/vkoTiina Reynish
Tanssillisen voimistelun koreografiatunti avoin, edistyneiden taso1x1,25h/vkoLiisa Ahlqvist-Lehkosuo

Lasten ja nuorten tanssillisen voimistelu:

Avoimet Tanssillisen voimistelun harrastetunnit 8-12v. harjoittelevat kerran viikossa. Maanantaisin Ylästön koulun tanssisalissa ja keskivikkoisin Askiston koululla.  Tunnilla tutustutaan TanVo-tekniikkaan ja tehdään erilaisia sarjoja. Ryhmän tavoitteena on harjoitella esiintymisohjelma seuran joulu- ja kevätnäytökseen. Tunnille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssillisesta voimistelusta.

Harrastevalmennusryhmät harjoittelevat sitoutuneesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmät sopivat lapsille/nuorille, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta voimistelusta, haluavat esiintyä ja omaavat jonkin verran tanssi-, voimistelu- tai liikuntataustaa sekä rytmitajua.

Kaikkiin lasten ja nuorten TanVo-ryhmiin otetaan uusia voimistelijoita kaudelle 2023-24. Lisätietoa ryhmien toiminnasta voi tiedustella katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi

Pegasus 8-11v Ryhmän tavoitteena on tutustua tanssillisen voimistelun perusteisiin, esiintyä seuran näytöksissä ja osaallistun TanVo-kilpailuihin.

Arion 12-15v Harjoittelee sitoutuneesti 2xviikossa. Ryhmän tavoitteena on esiintymisten lisäksi osallistua kauden aikana TanVo Cup ja mestaruuskilpailuihin 12-15 sarjassa. 

Fenix 16-19v on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva tavoitteellinen tanssillisen voimistelun nuorten ryhmä. Ryhmä esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja kilpailee TanVo Cup ja mestaruuskilpailuissa. Ryhmä tähtää ensi kesänä myös Word Gymnaestrada tapahtumaan Amsterdamiin. 

Fenix joukkueeseen mahtuu lisää voimistelijoita, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen valmentajaan Laura Nihti laura.nihti@iki.fi tai puh. 040-5072081.

Aikuisten harrastevalmennusryhmät:

Taru aikuisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa tanssillisen voimistelun perusteita. Ryhmän tavoitteena on esiintyä seuran näytöksissä ja osallistua Gym for Life-kilpailuihin.

Ryhmä on avoin kaikille yli 20-vuotiaille. Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita. Ryhmä on aikuisten VVS TanVo-polun aloitusryhmä, josta on mahdollisuus siirtyä tavoitteellisempiin ryhmiin.

Saaga on aikuisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä, joka harjoittelee 1-2 kertaa viikossa. Useamman vuoden koossa ollut ryhmä osallistuu aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin. 

Lisäksi aikuistentuntikalenterista löytyy tanssillisen voimistelun treenitunnit, jotka ovat kaikille avoimia. 

Aikuisten kilparyhmät:

Ovat tavoitteellisesti harjoittelevia tanssillisen voimistelun ryhmiä edistyneille voimistelijoille. Tunneilla harjoitellaan paljon sarjoja ja koreografioita ja ryhmä osallistuu erilaisiin tanssillisen voimistelun tapahtumiin ja kilpailuihin. 

Kilpajoukkueisiin otetaan uusia jäseniä vain valmentajien kanssa erikseen sovittujen koeharjoitusten kautta, tiedustelut katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.

Ajattomat Jr on esiintyvä ja kilpaileva ryhmä edistyneille voimistelijoille. Ryhmä kilpailee TanVo-kilpailuissa  yli 20v. sarjassa.

Ajattomat harjoittelevat sitoutuneesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmä kilpailee TanVo-kilpailuissa yli 40v. sarjassa.

Jos olet kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta, ole rohkeasti yhteydessä katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi  niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ryhmä.