Jojot ja rahikset

Jokaiselle kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalle joukkueelle/ryhmälle valitaan vanhempien keskuudesta joukkueenjohtaja eli jojo ja lisäksi joukkuevoimistelussa ja tanssillisessa voimistelussa rahastonhoitaja eli rahis. 

Joukkueenjohtaja vastaa joukkueen tiedotuksesta ja yhteistyöstä vanhempien ja valmennuksen välillä sekä auttaa valmentajia käytännön asioiden hoidossa tarvittaessa. Hän hoitaa mm. talkootöiden organisointia, varainkeruuta sekä delegoi erilaisia joukkueen toimintaan liittyviä tehtäviä muille vanhemmille. 

Rahastonhoitaja (JV ja TanVo) vastaa joukkueiden omista kuluista ja hallinnoi joukkueen omaa tiliä. VVS rahis laskuttaa vanhemmilta joukkue-/ryhmäkohtaiset joukkuemaksut, esim. hankinnat, kisamatkakulut yms. Joukkueen tilille kerätään rahaa ennakkoon siten, että kululaskun tullessa rahastonhoitaja pystyy maksamaan laskun. Alaikäisten voimistelijoiden huoltajat sopivat yhdessä vanhempainillassa, miten varaudutaan kauden suunnitelmaan mahdollisesti kuuluvien isompien kulujen kustannuksiin

Jojot ja rahikset valitaan kauden alussa olevissa vanhempainilloissa. 

Mikäli haluat liittyä iloiseen VVS jojo & rahis joukkoomme, ole rohkeasti yhteydessä lajikoordinaatoreihin!