Kilpatoiminnan periaatteet

VVS valmennustoiminta jakautuu valmennusmaksuun ja joukkuemaksuun. Valmennusmaksu on sitova koko kaudelle, eikä sitä palauteta/ hyvitetä mahdollisessa kesken kauden tapahtuvassa lopettamisissa. Tutustu tarkemmin kilpatoiminnan kustannuksiin.

Kilpailulisenssi ja vakuutukset

Kaikkien valmennusryhmäläisten pitää hankkia itse Suomen Voimisteluliiton lisenssi ja kilpatoiminnan kattava tapaturmavakuutus sekä mahdollisia ulkomaanmatkoja varten matkustaja- ja matkatavaravakuutus.

Voimistelija (tai huoltaja mikäli voimistelija alaikäinen) on itse vastuussa siitä, että valittu vakuutus on riittävän kattava.

Lisenssit joukkueittain:

Lisenssien hankintaohjeet

Lisenssit hankitaan osoitteesta:

Ohjeet lisenssin ostoon:

Tarkempaa infoa lisensseistä ja vakuutuksista löytyy:

Muut joukkuekohtaiset maksut

Pukujen, varusteiden, kisojen, ulkopuolisten leirien (esim. rinkileirit), kisamatkojen, valmennuksen tukitoimintojen (fysioterapia yms.) kustannukset eivät sisälly valmennusmaksuun. Valmentaja, laatii kauden alussa joukkueen budjetin, joka vahvistetaan vanhempainillassa kunkin kauden alussa. Joukkueen/KA ryhmien tilille maksetaan kuukausierissä budjetin mukaiset kulut. Joukkueen rahastonhoitaja raportoi tilin tilanteesta vanhemmille ja seuralle. Joukkueiden/KA ryhmien tilit ovat osa pääseuran kirjanpitoa.

Voimistelijan lopettaessa, palautetaan mahdolliset joukkueen tilille jääneet ylimääräiset rahat siinä vaiheessa, kun kaikki budjetoidut kulut on katettu sekä seuran valmennusmaksujen osalta kaikki on kunnossa. Talkootöillä kerättyjä rahoja ei makseta takaisin, vaan ne ovat aina joukkueelle kuuluvaa rahaa.

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

VVS on yksi Voimisteluliiton ja Olympiakomitean huippu-urheilun tähtiseuroista ja haluaa jatkossakin säilyttää vahvan asemansa kansainvälisillä kilpakentillä. Urheilijat eivät voi itse vaikuttaa heidän taloudelliseen kykyynsä, jota huipulle pääseminen vaatii.

Oletko yrittäjä? Toimitko yritysmaailmassa päättäjänä?

Voit auttaa ja tukea voimistelijoitamme/joukkueitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa ja unelmansa. Ainoastaan pitkä ja systemaattinen valmennus-/kehitystyö eivät takaa mahdollisuutta menestykseen. Urheilijat tarvitsevat myös vahvaa taloudellista tukea näiden tavoitteisen saavuttamiseksi. Ehkä sinulla tai tuttavallasi on mahdollisuus lähteä mukaan toteuttamaan nuorten voimistelijalupausten unelmia. Urheilu on oppimista. Lähde mukaan tähän tunteikkaaseen matkaan meidän kanssamme tukemaan VVS voimistelijoita/joukkueita omalle yritystoiminnallesi sopivalla tavalla - otamme avosylin vastaan kaikki yhteistyöideat sekä pienet kuin isotkin sponsorit.

Yhteydenotot toiminnanjohtajaan: anu.kuusela@vantaanvoimisteluseura.fi.

VVS seuratuotteet

VVS:n kilpavoimistelijat pukeutuvat kaikissa tapahtumissa ja kilpailuissa seuran edustusvaatteisiin. Harjoituksissa voimistelijat pukeutuvat valmentajan antamien ohjeiden mukaan yhtenäisiin treenivaatteisiin, joita käytetään myös tapahtumissa ja kilpailuissa.

VVS:lla on oma seuravaate- ja treenivaatemallisto. VVS seuravaatemalliston ja Piruetin treenivaatemalliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä! Tutustu seuratuotteisiimme täältä

Jäsenrekisteri

Jokainen valmennusryhmien voimistelija rekisteröityy VVS:n jäsenrekisteriin, eli Hoikaan itse. Rekisteritietojen päivittämisestä on vastuussa voimistelija ja/tai hänen huoltaja.

Tätä henkilötietorekisteriä tarvitaan muassa joukkueiden laskutukseen, tiedottamiseen vanhemmille ja liiton lisenssien sekä vakuutuksen hankkimiseen.

Sitoutuminen

Kun voimistelija aloittaa voimistelun VVS:n valmennusryhmässä, sitoutuu hän (ja huoltaja-/t mikäli voimistelija on alaikäinen) noudattamaan näitä kilpatoiminnan periaatteita, oman joukkueen pelisääntöjä sekä Suomen Voimisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä (lue lisää).

Oma valmentaja vastaa tyttärenne ja joukkueen valmennusta koskeviin kysymyksiin. Kaikkien valmentajien sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@vantaanvoimisteluseura.fi