Kilpatoiminnan periaatteet

VVS valmennustoiminnan kustannukset jakautuvat joukkuevoimistelussa ja tanssillisessa voimistelussa valmennusmaksuun ja joukkuemaksuun. Kilpa-aerobicissa kaikki kustannukset sisältyvät yhteen kuukausimaksuun. Valmennusmaksu on sitova koko kaudelle, eikä sitä palauteta/ hyvitetä mahdollisessa kesken kauden tapahtuvassa lopettamisissa. Tutustu tarkemmin kilpatoiminnan kustannuksiin.

Kilpailulisenssi ja vakuutukset

Kaikkien valmennusryhmäläisten pitää hankkia itse Suomen Voimisteluliiton lisenssi ja kilpatoiminnan kattava tapaturmavakuutus sekä mahdollisia ulkomaanmatkoja varten matkustaja- ja matkatavaravakuutus.

Voimistelija (tai huoltaja mikäli voimistelija alaikäinen) on itse vastuussa siitä, että valittu vakuutus on riittävän kattava.

Lisenssit

JoukkueTarvitava lisenssi
Joukkuevoimistelu
Adila, Marila (Smile, Shine), Astrix, Trixia (Star, Shine, Smile, Glow), Adelie, Mimodes Star, AnnabelStara
Mimodes Shine, TV Mimodes,
Isabel Star, Isabel Shine, Minera Star, Elenia
Kilpa B
AquilaHarraste
TV Isabel, Pre Junior Team, Junior Team Team Kilpa A
Tanssillinen voimistelu

Arion, Pegasus

Ajattomat Jr, Saaga, Ajattomat

Harraste / KilpaB 
Kilpa-aerobic
Nanot, Ninjat, Mikrot, Minibic, PrennubicStara
ND1Kilpa B
ND2, Prennut Talent, Prennut Elite, Junnut Talent, Junnut Elite, SennutKilpa A

Lisenssien hankintaohjeet

Lisenssit hankitaan Hoika-järjestelmästä. Ohjeet lisenssin ostoon tästä. Tarkempaa infoa lisensseistä ja vakuutuksista löytyy täältä.

Muut joukkuekohtaiset maksut 

Joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu

Pukujen, varusteiden, kisojen, ulkopuolisten leirien (esim. rinkileirit), kisamatkojen, valmennuksen tukitoimintojen (fysioterapia yms.) kustannukset eivät sisälly valmennusmaksuun. Valmentaja, laatii kauden alussa joukkueen budjetin, joka vahvistetaan vanhempainillassa kunkin kauden alussa. Joukkueen tilille maksetaan kuukausierissä budjetin mukaiset kulut. Joukkueen rahastonhoitaja raportoi tilin tilanteesta vanhemmille ja seuralle. Joukkueiden tilit ovat osa pääseuran kirjanpitoa.

Voimistelijan lopettaessa, palautetaan mahdolliset joukkueen tilille jääneet ylimääräiset rahat siinä vaiheessa, kun kaikki budjetoidut kulut on katettu sekä seuran valmennusmaksujen osalta kaikki on kunnossa. Talkootöillä kerättyjä rahoja ei makseta takaisin, vaan ne ovat aina joukkueelle kuuluvaa rahaa.

Kilpa-aerobic

Kuukausimaksuun sisältyy kaikilla ryhmillä valmennus, mahdolliset kotisalileirit ja tukitoimet, kilpailujen osallistumismaksut sekä kilpailujen valmentaja- ja tuomarikustannukset.

Pukujen, varusteiden, ulkopuolisten leirien (esim. rinkileirit) ja kisamatkojen kustannukset eivät sisälly kuukausimaksuun vaan laskutetaan erikseen näihin osallistuvilta tai hoidetaan itse.

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

VVS on yksi Voimisteluliiton ja Olympiakomitean huippu-urheilun tähtiseuroista ja haluaa jatkossakin tavoitella menestystä kansainvälisillä kilpakentillä. Huipulle pääseminen vaatii jo nuorena tavoitteellista harjoittelua ja kilpailua. Toiminnasta syntyy kustannuksia, jotka jäävät perheiden maksettavaksi. Pyrimme mahdollistamaan sponsorien ja yhteistyökumppanien kautta matalampia kustannuksia, jotta kustannukset eivät sulkisi ketään pois tavoitteellisesta harjoittelusta.

Oletko yrittäjä? Toimitko yritysmaailmassa päättäjänä?

Voit auttaa ja tukea voimistelijoitamme/joukkueitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa ja unelmansa. Ainoastaan pitkä ja systemaattinen valmennus-/kehitystyö eivät takaa mahdollisuutta menestykseen. Urheilijat tarvitsevat myös vahvaa taloudellista tukea näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Ehkä sinulla tai tuttavallasi on mahdollisuus lähteä mukaan toteuttamaan nuorten voimistelijalupausten unelmia. Urheilu on oppimista. Lähde mukaan tähän tunteikkaaseen matkaan meidän kanssamme tukemaan VVS voimistelijoita/joukkueita omalle yritystoiminnallesi sopivalla tavalla - otamme avosylin vastaan kaikki yhteistyöideat sekä pienet kuin isotkin sponsorit.

Yhteydenotot:
anu.kuusela@vantaanvoimisteluseura.fi (toiminnanjohtaja)

VVS seuratuotteet 

VVS:n kilpavoimistelijat pukeutuvat kaikissa tapahtumissa ja kilpailuissa seuran edustusvaatteisiin. Harjoituksissa voimistelijat pukeutuvat valmentajan antamien ohjeiden mukaan yhtenäisiin treenivaatteisiin, joita käytetään myös tapahtumissa ja kilpailuissa.

VVS:lla on oma seuravaate- ja treenivaatemallisto. VVS seuravaatemalliston ja Piruetin treenivaatemalliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä! Tutustu seuratuotteisiimme täältä

Jäsenrekisteri 

Jokainen valmennusryhmien voimistelija rekisteröityy VVS:n jäsenrekisteriin, eli MyClubiin itse. Rekisteritietojen päivittämisestä on vastuussa voimistelija ja/tai hänen huoltajansa.

Tätä henkilötietorekisteriä tarvitaan muassa joukkueiden laskutukseen ja tiedottamiseen. 

Sitoutuminen

Kun voimistelija aloittaa voimistelun VVS:n valmennusryhmässä, sitoutuu hän ja huoltaja(t) voimistelijan ollessa alaikäinen noudattamaan näitä kilpatoiminnan periaatteita, oman joukkueen pelisääntöjä sekä Suomen Voimisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

Oma valmentaja vastaa lapsenne ja joukkueen valmennusta koskeviin kysymyksiin. Kaikkien valmentajien sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@vantaanvoimisteluseura.fi

kuva: Emilia Hänninen
kuva: Emilia Hänninen