Kustannukset

Kilpatoiminnan kustannukset muodostuvat toimintavuosittain laskutettavasta Vantaan Voimisteluseuran jäsenmaksusta ja kausittain (syksy/kevät) neljässä tai viidessä erässä laskutettavasta toimintamaksusta. Näiden maksujen lisäksi ryhmillä saattaa olla toimintamaksun ulkopuolisia kuluja.

Ilmoittautuessa ryhmään voimistelija (tai alaikäisen voimistelijan huoltaja) sitoutuu koko kauden maksuihin. Jäsen ja toimintamaksuja ei palauteta/peruuteta/hyvitetä mahdollisissa kesken kauden tapahtuvissa lopettamisissa. Mahdollisissa pidemmissä sairaspoissaoloissa seura hyvittää omavastuuajan (4 viikkoa) ylittävän ajan valmennuksen kustannukset sairastodistusta vastaan. Muita kustannuksia tarkastellaan aina tapauskohtaisesti.

Ilmoittautuessa ryhmään voimistelija (tai alaikäisen voimistelijan huoltaja) sitoutuu lisäksi tarvittavien lisenssien, vakuutusten ja seuran edustusvaatteiden hankintaan sekä noudattamaan oman joukkueen pelisääntöjä ja Suomen Voimisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

Jokainen valmennusryhmien voimistelija rekisteröityy VVS:n jäsenrekisteriin, eli MyClubiin itse. Rekisteritietojen päivittämisestä on vastuussa voimistelija ja/tai hänen huoltajansa. Tätä henkilötietorekisteriä tarvitaan muassa ryhmien laskutukseen ja tiedottamiseen.

Oma valmentaja vastaa lapsenne ja joukkueen valmennusta ja joukkuekohtaisia maksuja koskeviin kysymyksiin. Kaikkien valmentajien sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@vantaanvoimisteluseura.fi

Jäsenmaksu

Ilmoittautumisen yhteydessä jokaiselta voimistelijalta laskutetaan kerran toimintavuodessa VVS:n jäsenmaksu. Jäsenmaksu on 20€ toimintavuonna 2023-2024.

Toimintamaksu

Vantaan Voimisteluseuran kilpalajien toimintaan osallistuvat maksavat kuukausittaista toimintamaksua. Toimintamaksu laskutetaan neljänä tai viitenä kuukautena kaudessa (kevät/syksy).

Toimintamaksu sisältää valmennuksen, tilat, koreografiat, musiikit, kotisalileirit, mahdolliset teho- ja tuomaripäivät, ulkopuoliset kouluttajat, kilpailujen osallistumismaksut sekä kilpailujen tuomarien ja valmentajien palkat, palkkiot ja päivärahat.

Vantaan Voimisteluseura tukee kilpapuolta noin kolmasosan kaikista kilpapuolen kustannuksista. Loput kilpatoiminnan kustannukset laskutetaan toimintaan osallistuvilta.

Ryhmän toiminnan taso määrittää maksukategorian. Kategorian sisällä maksujen suuruus määräytyy harjoituskertojen määrän mukaan.

Kategorioissa 1A, 1B ja 2 toimintamaksun ulkopuolelle jää kotimaan kisamatkat (mukaan lukien valmentajien matka- ja majoituskulut), puvut, henkilökohtaiset lisenssit, vakuutukset, seuran edustusvaatteet, henkilökohtaiset harjoitus- ja kilpailuvarusteet (tossut/kengät, sukkahousut, sukat, kisa-alusvaatteet) sekä henkilökohtaiset ruokailut.

Kategoriassa 3 maksuihin sisältyy lisäksi mahdolliset liiton leirit, kauden kilpailukalenterin matka- ja majoituskustannukset (poislukien omin kyydein kuljettavat kisat) sekä kilpailupuvun käyttö. Toimintamaksun ulkopuolelle jää henkilökohtaiset lisenssit, vakuutukset, seuran edustusvaatteet, henkilökohtaiset harjoitus- ja kilpailuvarusteet (tossut/kengät, sukkahousut, sukat, kisa-alusvaatteet) sekä henkilökohtaiset ruokailut.

KategoriaMaksutRyhmät
Kategoria 1A
1x/vko
50€/kk,
4 erää/kausi,
yhteensä 200€/kausi
Adila, Astrix, Adelie, Cinera, Nanot, Mikrot, Minibic, Prennubic, Aikuisten kilpa-aerobic, Pegasus, Taru, Tanvon koreografiatunti, Tanvon alkeisryhmä
Kategoria 1A
2x/vko
80€/kk,
4 erää/kausi,
yhteensä 320€/kausi
Tiklit, Adila, Astrix, Adelie, Nanot, Mikrot, Minibic, Prennubic, Pegasus, Arion
Kategoria 1B
1x/vko
50€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 250€/kausi
Taipumaton, Taipumaton sr, Ajattomat jr, Saaga
Kategoria 1B
2x/vko
80€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 400€/kausi
Marila Glow, Cinera H, Fenix, Saaga, Ajattomat jr, Ajattomat
Kategoria 1B
2,25x/vko
85€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 425€/kausi
Marila Smile, Marila Shine
Kategoria 1B
3x/vko
100€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 500€/kausi
Marila Smile, Marila Shine, Trixia Glow, Mimodes Star, Elite 7-8v, Elite 9-10v, Fenix, Ajattomat
Kategoria 1B
4x/vko
120€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 600€/kausi
Elite 7-8v, Elite 9-10v
Kategoria 2
2,5x/vko
170€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 700€/kausi
Mare
Kategoria 2
3x/vko
180€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 900€/kausi
Trixia Shine, Cinera K, Aquila, Talent 3lk
Kategoria 2
4x/vko
200€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 1000€/kausi
Team Trixia, TV Trixia, Mimodes Shine, Elenia Pre Jr, Velox, Talent 4lk, Talent yli 15v.
Kategoria 3A
5x tai enemmän/vko
300€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 1500€/kausi
Team Mimodes, TV Mimodes, Elite yli 11v.
Kategoria 3B
5x tai enemmän/vko
350€/kk,
5 erää/kausi,
yhteensä 1750€/kausi
TV Pre Jr

Muut kustannukset

Ryhmästä riippuen toimintamaksun lisäksi voi tulla kustannuksia esimerkiksi kilpailupuvusta sekä kilpailujen matka- ja majoituskustannuksista. Lisäksi kustannuksia voi tulla seuran edustusvaatteista, henkilökohtaisista lisensseistä ja vakuutuksista, henkilökohtaisista kilpailu- ja harjoitusvarusteista sekä henkilökohtaisista ruokailuista. Ryhmän valmentaja osaa antaa arvion näiden kustannusten suuruudesta.

Seuran edustusvaatteet

VVS:n kilpavoimistelijat pukeutuvat kaikissa tapahtumissa ja kilpailuissa seuran edustusvaatteisiin. Harjoituksissa voimistelijat pukeutuvat valmentajan antamien ohjeiden mukaan yhtenäisiin treenivaatteisiin, joita käytetään myös tapahtumissa ja kilpailuissa.

VVS:lla on oma seuravaate- ja treenivaatemallisto. VVS seuravaatemalliston ja Piruetin treenivaatemalliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä! Tutustu seuratuotteisiimme täältä.

Lisenssit ja vakuutukset

Stara-tapahtumiin tai kilpailuihin osallistuvien ryhmien voimistelijoiden tulee hankkia itse Suomen Voimisteluliiton lisenssi. Lisenssit hankitaan Hoika-järjestelmästä. Alla on tarkempaa infoa oikean lisenssin valintaan liittyen. Tarkempaa infoa lisensseistä ja vakuutuksista löytyy täältä.

Kaikkien valmennusryhmäläisten pitää hankkia itse harrastustoiminnan ja mahdollisen kilpailutoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Vakuutus on mahdollista hankkia lisenssin oston yhteydessä. Lisäksi mahdollisia ulkomaanmatkoja varten tulee hankkia matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Voimistelija (tai alaikäisen voimistelijan huoltaja) on vastuussa siitä, että valittu vakuutus on riittävän kattava.

JoukkueTarvitava lisenssi
Joukkuevoimistelu
Adila, Marila (Smile, Shine), Astrix, Trixia (Star, Shine, Smile, Glow), Adelie, Mimodes Star, AnnabelStara
Mimodes Shine, TV Mimodes,
Isabel Star, Isabel Shine, Minera Star, Elenia
Kilpa B
AquilaHarraste
TV Isabel, Pre Junior Team, Junior Team Team Kilpa A
Tanssillinen voimistelu

Arion, Pegasus

Ajattomat Jr, Saaga, Ajattomat

Harraste / KilpaB 
Kilpa-aerobic
Mikrot, Minibic, Prennubic, Elite 7-8vStara
Talent-ryhmät, Elite yli 11v. ryhmätKilpa A


Sponsorit ja yhteistyökumppanit

VVS on yksi Voimisteluliiton ja Olympiakomitean tähtiseuroista ja haluaa jatkossakin tavoitella menestystä kansainvälisillä kilpakentillä. Huipulle pääseminen vaatii jo nuorena tavoitteellista harjoittelua ja kilpailua. Toiminnasta syntyy kustannuksia, jotka jäävät perheiden maksettavaksi. Pyrimme mahdollistamaan sponsorien ja yhteistyökumppanien kautta matalampia kustannuksia, jotta kustannukset eivät sulkisi ketään pois tavoitteellisesta harjoittelusta.

Oletko yrittäjä? Toimitko yritysmaailmassa päättäjänä?

Voit auttaa ja tukea voimistelijoitamme/joukkueitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa ja unelmansa. Ainoastaan pitkä ja systemaattinen valmennus-/kehitystyö eivät takaa mahdollisuutta menestykseen. Urheilijat tarvitsevat myös vahvaa taloudellista tukea näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Ehkä sinulla tai tuttavallasi on mahdollisuus lähteä mukaan toteuttamaan nuorten voimistelijalupausten unelmia. Urheilu on oppimista. Lähde mukaan tähän tunteikkaaseen matkaan meidän kanssamme tukemaan VVS voimistelijoita/joukkueita omalle yritystoiminnallesi sopivalla tavalla - otamme avosylin vastaan kaikki yhteistyöideat sekä pienet kuin isotkin sponsorit.

Yhteydenotot:
anu.kuusela@vantaanvoimisteluseura.fi (toiminnanjohtaja)

kuva: Emilia Hänninen
kuva: Emilia Hänninen