INFOA

KivaSali alkaa olla valmis. Kohta pääsee jo treenamaan.

MIKSI LIITTYÄ KIVASALIIN?

1. VVS KivaSali on Vantaan Voimisteluseura Ry:n tarjoama kuntosali, maksat vain palveluista joita käytät.

2. KivaSali on käytössäsi lähes kellon ympäri, aamulla ovemme aukeavat klo 05 ja sisään voit tulla aina klo 22 asti, klo 23 kuntosalimme ovet sulkeutuvat ja silloin tiloista pitää poistua.

3. VVS KivaSali ovat KOKO KANSAN KUNTOSALi, meille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset.

4. KivaSali on varusteltu täyttämään nimenomaan kuntosaliharjoittelun tarpeet, meiltä löydät kattavan valikoiman cardiolaitteita, painopakallisia laitteita, sekä monipuolisia vapaapainoja

5. Voit valita itse millaisen asiakkuuden haluat, voit valita 3-12kk jäsenyyksiä tai ladata kulkukorttiisi kätevästi arvoa netissä ja hyödyntää kertamaksumahdollisuutta.