Korona-ohjeistus

VVS tiedote 28.2.2021 – KIVASALI

Hyvät asiakkaamme, Kivasali on auki 1.3. alkaen toistaiseksi, kuitenkin AVIn antamien rajoitusten mukaisesti.

Aluehallintovirasto (AVI) on linjannut, että kuntosalillamme saa olla 1.3. alkaen maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan ja meidän tulee huolehtia sekä valvoa, että yli 10 ihmisen raja ei ylity missään tilanteessa. Henkilökuntaa ei lasketa tähän 10 henkilöön.

Tarkennettuna tämä tarkoittaa sitä, että voimme ottaa kuntosalille 10 henkilöä kerrallaan. Tulemme ottamaan käyttöön sisäänpääsyrajoittimen (max. 10 hlöä) sekä ajanvarausjärjestelmän, jotta varmistumme, että 10 asiakkaan määrä ei ylity missään vaiheessa.

HUOMIO!! Jokaisella asiakkaalla on käytössä 1 treenitunti!

Kivasalille pääsee siis joko,

1. Etukäteen ajan varaamalla sähköisen palvelumme kautta
  2. Ilman ajanvarausta, mutta VVS tiedote 28.2.2021 – KIVASALI

Saamme ajanvarausjärjestelmän käyttöön maanantain 1.3. aikana, ja tiedotamme sen käytöstä ja toiminnoista tarkemmin heti alkuviikosta.

Tiloissamme on 1.3. alkaen voimassa myös maskipakko kuntosalille tullessa. Kivasalilla on myös tarkat hygieniaohjeistukset, joita kaikkien tulee noudattaa.

Tilanteen vakavuuden ymmärrämme kaikki. Haluamme painottaa, että tilanne on liikuntatoimijoille erittäin haastava, ja virastojen viestintä sekavaa ja epävarmaa. Tilanteisiin voi tulla nopeitakin muutoksia, joihin reagoimme parhaamme mukaan. Mutta teemme joka päivä parhaamme, että saisimme pidettyä TEILLE salimme auki ja pääsisitte liikkumaan mahdollisimman turvallisesti ja hymy huulilla!

KivaSalin turvallisuuden muistilista:

• Edellytämme kaikkien asiakkaiden käyttävän kasvomaskia (pl. liikuntasuorituksen aikana) | please wear a facemask when entering the gym
  • Välineiden ja laitteiden pyyhkiminen desinfiointiaineella on pakollista! Laitedesiä ja paperia löytyy useasta pisteestä eri puolelta kuntosalia | Cleaning all the equipment and tools you have use is mandatory! You'll find disinfection spray and paper in 5 different locations around the gym
  • Käsidesiä on tarjolla sisäänkäynnin yhteydessä, kenkähyllyllä, vastaanottotiskillä sekä pukuhuone- ja wc-tiloissa | We offer hand sanitazer in the gym
  • Käsienpesu on mahdollista pukuhuoneissa ja wc-tiloissa.
  • Aerobisia laitteita on otettu pois käytöstä turvavälien takaamiseksi! Huomioithan turvavälit myös salilla harjoitellessasi. | Please remember social distangicing (2 meters)!
  • Ethän tule tunneilla flunssaoireisena, edes jos oireet ovat lieviä. Näin voimme yhdessä taata kaikille turvallisen hetken treenata. | If there are any symptoms of an illness, please do not come to the gym

Toivomme kaikilta ymmärrystä sekä kunnioitusta muita kohtaan.

Turvallisia treenejä kaikille!

Fit Kivasali koronaohjeistus (päivitetty 1.8.2020)

Koronapandemia koskettaa koko maailmaa ja myös liikunta-alan toimijoita isosti. Haluamme kuitenkin tarjota liikunta- ja kuntoilumahdollisuuden asiakkaillemme tehden samalla parhaamme taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

Kannustamme teitä herkästi palautteeseen ja korostamme jokaisen jäsenen henkilökohtaista vastuuta hygieniaohjeiden noudattamisessa. Mikäli sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, otathan yhteyden Kivasalin asiakaspalveluun (kivasali@vantaanvoimisteluseura.fi | p. 0407638995

Tervetuloa treenaamaan, tutustuthan ohjeistukseemme huolella!!

TEHOSTETUT TOIMENPITEET KIVASALILLA:

• Fit Kivasali on avoinna normaaliin tapaan klo 5-23.00
  • Asiakaspalvelu on suljettu (sisään avainkortilla)
  • Ohjeistamme asiakkaitamme pitämään riittävän turvavälin (1,5m) ja välttämään kaikkea lähikontaktia
  • Ohjeistamme asiakkaitamme kantamaan vastuunsa hygieniaohjeiden noudattamisessa ja olemaan tällä hetkellä viettämättä ylimääräistä aikaa salilla (30min treenisuositus)
  • Vain joka toinen lämmittelylaite käytössä turvavälin varmistamiseksi

• Korostamme käsihygienian merkitystä ja huolehdimme käsisaippuan ja käsidesin riittävyydestä
  • Henkilökunnan viimeisimmän desinfiointikierroksen ajankohta aina asiakkaiden nähtävillä vastaanottotiskillä
  • Tarjoamme asiakkaillemme kertakäyttösuojakäsineet veloituksetta vastaanottotiskillä
  • Kaikki usein kosketeltavat pinnat desinfioidaan tehostetusti, useampaan kertaan päivässä – puhdistathan käyttämäsi laitteen jokaisen käyttökerran jälkeen
  • Varmistamme, että henkilökuntamme noudattaa viranomaisten antamia matkustus-, altistus-, ja sairastumisohjeita

ÄLÄ TULE SALILLE, JOS:

• Sinulla on todettu koronavirus tai Sinulla on hiemankaan flunssan oireita
  • Olet oleskellut hiljattain ulkomailla. Pidä palatessasi kahden viikon tauko harjoittelustasi
  • Olet ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa
  • Kuulut THL:n määrittämään riskiryhmään (ikääntyneet henkilöt ja henkilöt, joilla on jokin perustauti, kuten diabetes, sydän- tai keuhkosairaus). Pidä taukoa kuntosaliharjoittelusta, mutta muista jatkaa liikkumista esim. ulkoillen ja VVS:n etätarjonnan avulla

YLEISET HYGIENIAOHJEET MEILLE KAIKILLE
(THL:n ohjeistusta mukaillen):

• Kertakäyttönenäliina suun ja nenän edessä suojaa toisia yskimisen tai aivastuksen yhteydessä. Hävitä nenäliina käytön jälkeen. Pese kädet.
  • Yski hihaasi, kun joudut yskimään tai aivastamaan eikä sinulla ole kertakäyttönenäliinaa (kts. THL:n yskimisohje).
  • Pese kädet usein ja perusteellisesti (vähintään 20 sekunnin ajan), varsinkin kun olet ollut ihmisten keskuudessa. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Käsidesi Desinfiointiaine on erinomainen vaihtoehto, kun aktiivinen käsien pesu ei ole mahdollista. Desipower-käsidesiä on Fit Kivasalilla yleisesti saatavilla.
  • Desinfioi laitteet käytön jälkeen. Kuten tavallista, putsaa käyttämäsi laitteet ja välineet huolellisesti tarjolla olevilla desinfiointiainesumuttimilla ja paperipyyhkeillä.
  • Mikäli sinulla on kysyttävää aiheesta, ota viipymättä yhteys Kivasalin asiakaspalveluun:

Turvallisia treenejä Kivasalilla!