Hinnasto

KivaSalin kuntosalimaksu maksetaan 3-12kk jaksoissa. VVS jäsenmaksu (20€) maksetaan liittymisen yhteydessä, ja sen mukana saat myös kulkukortin salille.

12kk kuntosali249€
6kk kuntosali159€
3kk kuntosali85€

Liittyminen

Osta KivaSali treenit rekisteröitymällä verkkokauppaan!

Kulkukortti on noudettavissa KivaSalilta VVS toimiston aukioloaikoina tai postitamme sen sinulle, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

• Kuntosalin ikäraja on 16 vuotta
  • Jäsenyys laskutetaan yhdessä erässä
  • Kulkukorttiin on mahdollista myös ladata verkkokaupan kautta lisää saldoa, kun omistat kulkuoikeuden
  • voit käydä salilla myös kertamaksulla 9€/kerta.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi ottamalla yhteyttä VVS:n toimistoon!

Personal training

Kuntosaliohjelma 65€

• Ohjelma räätälöidään juuri sinun tarpeillesi ja tavoitteillesi
  • 1 kerta - 45 min

Kuntosaliohjelma + 5x henkilökohtaista ohjausta salilla 175€

• Ohjelma räätälöidään juuri sinun tarpeillesi ja tavoitteillesi
  • 1 kerta - 45 min (ohjelman teko)
  • 5 kertaa henkilökohtaista ohjausta salilla - á 45 min

Mikäli olet kiinnostunut personal training -palveluista, ota yhteyttä kivasali@vantaanvoimisteluseura.fi!

Ryhmäliikunta-harjoittelu

KivaSali-kortilla voit myös käydä ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla; Kuntosalicircuit ja YogaFlow, jotka pidetään KivaSalilla syksyllä 2019 seuraavasti:

TIklo 17.30-18.15Kuntosalicircuit
KEklo 7.15-8.15Yoga Flow
KEklo 11-11.45Kuntosalicircuit senioreille

Kuntosalicircuit on kuntosalilla tapahtuva ohjattu kiertoharjoittelu. Tunti kehittää aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä ja se sopii kaikentasoisille liikkujille.

YogaFlow on mielen ja kehon yhteistyötä korostava, kehon voimaa sekä hallintaa lisäävä harjoitus. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla. Yoga Flow -nimi tulee tavasta suorittaa liikkeet sujuvasti peräkkäin. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.