Sykkiikö sinulla seurasydän? 

Liity VVS kannatusjäseneksi tai yhteistyökumppaniksi!

Vallitsevasti koronavirustilanteesta huolimatta tahtotilamme on olla tavoitettava ja laadukas matalan kynnyksen lasten liikuttaja. Haluamme taata jokaiselle lapselle mahdollisuuden harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. 

Toimintamme merkitys on erittäin laaja. Haluamme jatkossakin liikuttaa lapsia ja aikuisia, tarjota nuorille ensimmäisen kosketuksen työelämään sekä mahdollisuuden tavoitella unelmiaan niin voimistelusalilla kuin sen ulkopuolellakin. 

Tehdään tämä puristus yhdessä. Kannatusjäsenyystuottojen tarkoituksena on edistää ja tukea VVS:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti jaamme jäsenille avustuksia, joilla katetaan voimisteluharrastuksen kustannuksia. Kaikki tukieurot käytetään lyhentämättömänä taloudellista tukea tarvitsevien lasten ja nuorten hyväksi.  Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti niin harraste- kuin kilpapuolen jäsenillemme. 

VVS ei yhdistyksenä pyri taloudellisen voiton tavoitteluun. 

Mikäli sinulla on mahdollisuus/halu auttaa, tarjoamme mahdollisuutta liittyä VVS kannatusjäseneksi. Voit itse valita tukesi summan:

  • Kannatusjäsenyys yksityishenkilöt: alkaen 50€
  • Kannatusjäsenyys yritykset: alkaen 100€

Julkaisemme kaikkien halukkaiden kannatusjäsentemme nimet (yksityishenkilö/yritys) erikseen kotisivujemme kunniataululla, jos kannattajajäsen niin toivoo.

TULOSTA halutessasi LAHJAKORTTI, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi.