Minä ja VVS

Yhteisöllisyys on meille tärkeä arvo ja yksi strateginen painopisteemme. Meidän VVS on urheiluseura kaikille; vauvasta vaariin! Haluamme luoda elämyksiä ja positiivisia hetkiä niin arjessa kuin juhlassa. Meitä on jo yli 2000, ja tarinoita riittää jaettavaksi. Tämän vuoksi syksyllä 2019 käynnistimme kampanjan; Minä ja VVS, jossa haluamme nostaa ja tuoda esille Meidän seuran jäsenistöä ja harrastajia. 

Helmikuu 2020:

Aikuisliikkuja ja JV äiti, Soile

Olen Soile, kahden tytön ja yhden pojan 47-vuotias äiti. Olen harrastanut kymmenvuotiaasta saakka voimistelua jossakin muodossa. Aktiiviharrastaminen loppui tuossa parinkympin ikäisenä, mutta sitten omien lasten ja työn kautta löytyi lasten ohjaaminen. Ohjasin jumppakouluja kymmenisen vuotta ja lopetettuani lasten ohjaamisen palasin harrastamaan itse. Nyt olen voimistellut VVS:n aikuisten ryhmässä 1,5 vuotta. 

Huikean Tiinan voimistelu ja venyttely -tunnilla pääsen muistuttamaan kehoani voimistelun flowsta. Tyttäreni Stella voimistelee Elenia Star -joukkueessa ja kisakatsomossa pääsen voimistelufiilikseen useamman kerran vuodessa. Voimistelu on maailman kaunein laji ja olen superiloinen, että saan edelleen olla mukana tämän lajin parissa. Laji on paitsi fyysisesti erittäin kehittävä, myös yhteistyöhön kasvattava. On aivan mahtavaa seurata oman lapsen joukkueen kehittymistä ja olla mukana talkoissa sekä kannustamassa kisoissa. Lisäksi koen, että nuorten valmennus on mitä parasta nuorisotyötä, koska tytöillä on mielekästä tekemistä ja ryhmä, johon he kuuluvat sekä tavoitteita, saavutuksia, pettymyksiä ja iloa.  

Voimistelijan äitinä kehun, kannustan, koristelen pukua, häärään muiden huoltajien kanssa talkoissa sekä nautin ystävyyden ja yhteisöllisyyden ilmapiiristä. Harrastajana tulen sopivalla tavalla haastetuksi ja pääsen nauttimaan liikkeestä. Tänä vuonna sain houkuteltua mukaani tunnille myös hyvän ystäväni ja tunnilla käynti sen kuin paranee. Parasta on ystävyys ja yhteisöllisyys, jota voimistelun kautta pääsen kokemaan

Tule sinäkin mukaan KE klo 18.15-19.15 Tempikkselle Tiinan Voimistelu ja Venyttely -tunnille! Parasta keskiviikkoillan ohjelmaa, ja koko keho kiittää!

Tammikuu 2020:

Aikuisliikkuja ja seura-aktiivi Tuula

Muutimme Vantaalle syksyllä 1977 ja etsin hyvää seuraa. Vuodenvaihteen jälkeen paikallislehden innoittamana suunnistin Hämeenkylän koululle, jossa Vantaan Naisvoimistelijoiden perustaja Raili Savolainen kirjasi ilmoittautujia ruutuvihkoon. Käynyt voimistelussa, hikijumpassa, äiti-lapsijumpassa, josta tytär jatkoi rytmiseen ja joukkuevoimisteluun. Hannele Ahlqvist houkutteli ohjaajaksi: 

Alkuun satujumppaa ja kymmenkunta vuotta kuntojumppaa naisille. Johtokunnassa saman verran vuosia 90-luvulle ja muutama lisää 2010-luvulla. Seura nähnyt myös tarpeelliseksi kouluttaa sekä ohjaajana että seuratyöskentelyssä.

VVSn tarjoama liikuntapaletti on liki täydellinen mieltymyksiini. Kuntotunnit, astanga, ja rusinana pullassa erinomaiset tanssitunnit. Energiset ohjaajat ovat tuntien parasta. Olen myös nostoväkeä seuran tarvitessa talkoolaisia tai muihin tehtäviin kuten avaimen kuljetuksiin. Seuran kautta samanhenkisten ihmisten tapaaminen on iso bonus.

Rajaton-kortti antaa mahdollisuudet liikkua vaikka joka päivä, tai jos jonain päivänä ei ennätä, niin seuraavana voi ottaa kiinni viikkoannosta. Reippaasti kokeilemaan kaikkea ja löytämään omat lajit. 

KivaSali kuntoilija + PT asiakas, Jenni

Olen Jenni, 25v. Ja ollut nyt n. 3kk jäsenenä KivaSalilla. 

Käyn salilla kolmesti viikossa. Olo on selkeästi virkeämpi ja salilla käynti on loistavaa vastapainoa seisomatyölle, kun saa koko kropan liikkeelle! KivaSalilla on rento ja mukava tunnelma! Pääsin alkuun PT Emmin opastuksella. Itselle suunniteltu ohjelma sekä ohjatut tunnit takasivat selkeän alun saliharrastukselle ja motivaatio on kasvanut kerta toisensa jälkeen, kun tulokset alkavat näkyä! Jos on epävarmuutta omasta tekemisestä, niin suosittelen personal trainerin opastusta/ohjelmaa, jotta harjoittelu lähtee oikeilla ohjeilla käyntiin! Mikäli sinä haluat aloittaa vuoden liikkumalla ja kohentaa kuntoasi, hyödynnä KivaSalin joulutarjous ja hanki itsellesi energisempi vuosi 2020! 

Marraskuu 2019:

Joukkuevoimistelua aktiivisesti harrastava Daniella

Olen Daniella Reynish, 12-vuotias koululainen. Aloitin jumpan 6-viikkoisena VVS:n vauvajumpassa ja siitä jatkoin satujumppaan ja joukkuevoimistelun pariin. Nykyään voimistelen Elenia Star -joukkueessa, joka kilpailee 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa.

Harjoituksissa venyttelemme ja teemme lihastreeniä. Ohjelmaa harjoitellaan tietysti myös paljon. Kivointa on kisat, sekä matkat ja joukkueillat, jolloin voi olla joukkuekavereiden kanssa. 

Kilpasarjalaisena pääsee myös matkustamaan, viime kesänä olin Itävallassa esiintymässä Gymnaestradassa. 

Pitää aina treenata täysillä :). Joukkuevoimistelusta löytyy hyviä kavereita ja voi päästä vähän vanhempana valmentajaksi."

Mikäli sinä haluat joukkuevoimisteluun mukaan ja haaveilet ehkä tulevaisuudessa valmentajan työstä, tule tutustumaan iloiseen seuraamme! 

Lokakuu 2019:

Kilpa aerobicia tavoitteellisesti harrastava Alina

Olen Alina, 10v. ja harrastan kilpa-aerobicia VVS:ssa SM-tasolla. Kilpailen vielä tämän kauden ND 9-11-sarjassa. 

Olen harrastanut voimistelua 2-vuotiaasta alkaen, aluksi päälajini oli joukkuevoimistelu. Treenaan 4 kertaa viikossa ja parasta lajissa ovat kivat joukkuekaverit sekä se, että aina voi kehittyä ja oppia jotakin uutta. Kilpa-aerobic on rentoa ja hauskaa. 

Alina Varala Cupissa

Treeneissä on aina mukavaa, vaikka treenataankin täysillä. Kilpa-aerobicia voi harrastaa ihan omaksi iloksi ja kilpailla SM- tai kilpasarjoissa. Siihen on helppo tulla mukaan!!"

Mikäli sinä haluat vauhdikkaaseen ja menevään voimistelulajiin mukaan, tule tutustumaan VVS:n kilpa-aerobiciin!

Aktiivinen ryhmäliikunta- jumpparimme Irma Uotila.

"Olen Irma, eläkeläinen ja VVS:n ryhmäliikunta-jumppari.  

Käyn Rajaton-rannekkeella monilla VVS:n ryhmäliikunta-tunneilla päivisin tai iltaisin. VVS:n tarjonta aikuisliikunnassa on runsas ja monipuolinen ja nautin tuosta tarjonnasta etenkin kun Rajaton-ranneke antaa siihen oivan mahdollisuuden. 

Ryhmäliikunnan ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja tunnit ovat tehokkaita, mutta samalla hauskoja, tunneilla ei todellakan jumpata otsa kurtussa! 

Irma Uotila kotipihalla syyshommissa.

Jumpat ovat meille monille myös sosiaalisia tapahtumia ja niinpä iloinen puheensorina kuuluu aina tuntien ohessa."

Mikäli SINÄ haluat mukaan jumppaamaan ja kohentamaan kuntoasi ammattitaitoisten ohjaajien johdolla, tutustu VVS:n ryhmäliikuntatarjontaan täältä

Voimistelijoiden vanhempi Johanna Huiko

Olen Johanna kahden kilpa-aerobiccarin, Olivian ja Alinan äiti. 

"Tytöt treenaavat yhteensä n. 10 kertaa viikossa ja sen lisäksi Olivia valmentaa nuorempia voimistelijoita. Vaikka osan matkoista he kulkevatkin itsenäisesti tai kimppakyydeillä, tulee treenikuskauksia viikossa melkoinen määrä. Vuosi sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa pitää taas aktiivisemmin huolta omastakin kunnostani. Omaa vapaa-aikaa on kolmen kilpaurheilua harrastavan lapsen perheessä vähän, joten VVS:n sali 

Johanna Huiko

on mitä mainioin ratkaisu tähän ongelmaan. Kun salille on lähdettävä joka tapauksessa viemään tyttöjä, tulee helpommin mentyä myös itse treenaamaan. Ja jos yksin salilla puurtaminen joskus kyllästyttää, on siellä mahdollisuus osallistua myös yhteiseen circuit-treeniin tai YogaFlow:hun. Välillä hyödynnän lisäksi Silvolan mainioita lenkkimaastoja.

Kiva-sali on "matalan kynnyksen" sali, jonne oli helppo lähteä tämmöisen tavallisen "ei-himourheilijankin" mukaan. Suosittelen lämpimästi kaikille - aluksi vaikka testaamaan ilmaisia kokeilukertoja!"

Mikäli SINÄ haluat Johannan tavoin hyödyntää lasten harrastushetken omaa hyvinvointia ja terveyttä kohottamalla - TULE TUTUSTUMAAN KivaSaliin