Seuratuotteet

VVS:n edustusvaatteiden ja seuratuotteiden toimituksesta vastaa Mainio Suomi

Verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tuotteita ympäri vuoden kotiinkuljetuksella tai halutessasi voit noutaa tilaamasi tuotteet VVS Temppikseltä.

VVS:lle on rakennettu näyttävä, kaikille jäsenille suunnattu vapaa-ajan vaatemallisto. Käy tutustumassa ja tilaa laadukkaita tuotteita täältä!

Piruetin verkkokauppa

Piruetti tarjoaa kaikille VVS:n jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Kilpapuolella joukkuevoimistelijoiden ja kilpa-aerobiccareiden treenivaatteet (topit ja trikoot) ovat tilattavissa Piruetin verkkokaupasta.

VVS:n tuotevalikoimaan päästäksesi tarvitset aktivointikoodin, jonka saat esimerkiksi valmennuspäälliköltä tai joukkueenjohtajalta.

Syksy 2020 tilauserät:

• Ensimmäinen deadline 16.8. ja toimitus viikolla 38.
  • Toinen deadline 20.9. ja toimitus viikolla 43.

Jumppakirppis

Käytettyjä seuravaatteita voit myydä ja ostaa myös aktiiviselta VVS Jumppakirppikselta!