Seuratuotteet

VVS:n edustusvaatteiden ja seuratuotteiden toimituksesta vastaa Image Clothing

Verkkokauppaa päivitetään paraikaa, päivitämme verkkokaupan tiedot tänne asap, niin tilauksia pääsee tilaamaan.

Verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tuotteita ympäri vuoden kotiinkuljetuksella tai halutessasi voit noutaa tilaamasi tuotteet VVS Temppikseltä.

VVS:lle on rakennettu näyttävä, kaikille jäsenille suunnattu vapaa-ajan vaatemallisto. Käy tutustumassa!

Piruetin verkkokauppa

Piruetti tarjoaa kaikille VVS:n jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Kilpapuolella joukkuevoimistelijoiden ja kilpa-aerobiccareiden treenivaatteet (topit ja trikoot) ovat tilattavissa Piruetin verkkokaupasta.

VVS:n tuotevalikoimaan päästäksesi tarvitset aktivointikoodin, jonka saat esimerkiksi valmennuspäälliköltä tai joukkueenjohtajalta.

Kevät 2021 tilauserät:

1. tilausjakso 1.7. - 8.8. toimitus vko 36.
  2. tilausjakso 9.8. - 26.8. toimitus vko 39

Jumppakirppis

Käytettyjä seuravaatteita voit myydä ja ostaa myös aktiiviselta VVS Jumppakirppikselta!