Seuratuotteet

VVS:n edustusvaatteiden ja seuratuotteiden toimituksesta vastaa Image Clothing

Verkkokauppamme löytyy myCLubista, jonka kautta pääset tekemään seuravaatetilauksia.

Verkkokaupan kautta pääset tilaamaan tuotteita ympäri vuoden ja voit noutaa tilaamasi tuotteet VVS Temppikseltä (os. Vetokuja 1B).

VVS:lle on rakennettu näyttävä, kaikille jäsenille suunnattu vapaa-ajan vaatemallisto. Käy tutustumassa!

Piruetin verkkokauppa

Piruetti tarjoaa kaikille VVS:n jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Kilpapuolella joukkuevoimistelijoiden ja kilpa-aerobiccareiden treenivaatteet (topit ja trikoot) ovat tilattavissa Piruetin verkkokaupasta.

VVS:n tuotevalikoimaan päästäksesi tarvitset aktivointikoodin, jonka saat esimerkiksi valmennuspäälliköltä tai joukkueenjohtajalta.

Syksy 2022 tilauserät:

1. tilausjakso: 11.7.-14.8., toimitus seuralle viikolla 37.
2. tilausjakso: 15.8.-4.9., toimitus seuralle viikolla 40.

Jumppakirppis

Käytettyjä seuravaatteita voit myydä ja ostaa myös aktiiviselta VVS Jumppakirppikselta!