Joulunäytökset 1.12.2018

Vantaan Voimisteluseuran joulunäytökset järjestetään Energia Areenalla lauantaina 1.12.

Näytöksiä on 3.

Klo 11 Talven ihmemaa 1

Klo 15 Talven ihmemaa 2

Klo 19 Gaalanäytös: Elämän kaari

Kenraaliharjoitus alkaa 2 tuntia ennen näytöksen alkua. Jokaisen näytöksen kesto on n. 90 minuuttia, väliaikoja ei ole.

Esitysjärjestykset

Liput

Liput päivänäytöksiin:
Aikuiset ennakkoon 10€ / ovelta 15€
Lapset (3-12v) ennakkoon 6€ / ovelta 8€

Liput illan gaalanäytökseen:
Aikuiset ennakkoon 12€ / ovelta 15€
Lapset (3-12v) ennakkoon 7€ / ovelta 8€

Liput kannattaa hankkia ennakkoon sähköisesti!

Lipunmyyntiin

Bonuslippukampanja

Lauantaina 1.12. VVS järjestää kolme joulunäytöstä. Jos ostat lipun kahteen eri näytökseen, saat noutaa tapahtumapäivänä lipunmyynnistä maksutta lipun kolmanteen näytökseen! Jos olet jo maksanut lipun kolmeen eri näytökseen, voit noutaa ylimääräisen lahjalipun haluamaasi näytökseen näytöspäivänä. Katsomotilaa Energia Areenalla on runsaasti! Lipunmyynti on avoinna näytöspäivänä klo 9-19. Huom! Tarjous koskee vain eri näytöksiin ostettuja lippuja, ei esim. sitä, että olet ostanut yhteen näytökseen lipun 5 eri ihmiselle.  Bonuslippua noudettaessa tulee olla mukana aiemmin ostetut liput esim. mobiililippuna.

Huom! Joululahjavinkki!

Joulunäytöksissä on myynnissä lippuja Variston HopLopiin. Ostamalla lipun VVS:n kautta saat normaalista lipun hinnasta hieman alennusta ja tuet seuran toimintaa! Lipun hinta on 17€/kpl