Kesäleirit 2019

Vantaan Voimisteluseura järjestää alakouluikäisille liikunnallisia kesäleirejä koululaisten kahdella ensimmäisellä lomaviikolla.

Leirin hinta 165€/viikko tai 300€/2 viikkoa.

Leiri 1 3.-7.6. VVS Temppiksellä (Vetokuja 1) Vastuuohjaajana Jonna

Leiri 2 3.-7.6. Aurinkokiven koululla Vastuuohjaajana Ulrika

Leiri 3 10.-14.6. VVS Temppiksellä (Vetokuja 1) Vastuuohjaajana Ulrika

Leiri 4 10.-14.6. Tuomelan koululla Vastuuohjaajana Jonna

Leireillä liikutaan sisällä ja ulkona hyvällä porukalla ammattitaitoisten ohjaajien ohjauksessa. Koulujen saleilla olevilla leireillä teemme myös retken VVS Temppikselle temppuilemaan! Myös Temppisleiriltä tehdään lyhyitä retkiä. Ohjattua toimintaa on päivittäin klo 9-15, mutta ohjaaja on paikalla lapsia valvomassa klo 8.30-16.

Leirin hintaan kuuluu lämmin lounas päivittäin. Pieni välipala iltapäivälle tulisi jokaisella leiriläisellä olla itsellään mukana.

Kaikki leirit toteutuvat! Ilmoittautumislomake on suljettu 20.5., mutta kaikille leireille pääsee vielä mukaan ottamatta yhteyttä toimistoon toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi, 0407638995.

VVS:n 2019 kesäleirien palautekysely:

- Vastaa kyselyyn ja auta meitä kehittämään toimintaamme! -