Parkour Party 17.11.2019

VVS järjestää uuden pikkujoulutapahtuman nimeltä     Parkour Party VVS Temppiksellä (os. Vetokuja 1B, 01610 Vantaa) sunnuntaina 17.11. klo 13.

Saamme tapahtumaan kouluttajat ja esiintyjät oman seuran ulkopuolelta ja meno tulee olemaan takuulla HUIKEA!

Tule mukaan!

Mikä?

-       Tapahtuma kaikille parkourista innostuneille rennolla, mutta liikunnallisella otteella.

Kenelle?

-       Tapahtuma järjestetään kaikille VVS:n parkourryhmissä parkouraaville, mutta on avoin myös kouluikäisille ryhmien ulkopuolelta.

Milloin?

-       Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 17.11 klo 13-15:00.

Mitä?

-       Tapahtuman kokonaiskesto on 2h ja tapahtuman ohjelma näyttää tältä:

13:00-13:30 VVS:n parkourohjaajien ohjaama alkulämmittely + vapaata parkouraamista

13:30-13:45 SHOWTIME! Kenn Lavonen & Benjamin Lundberg esittelevät Street Workoutia

13:45-14:30 Kenn & Benjamin opettavat street workoutin ja parkourin tekniikoita!

14:30-15:00 Vapaata parkouraamista, herkuttelua pikkujoulutyyliin.

Paljonko?

-       Tapahtuman osallistumismaksu on 5€/osallistuja ja se sisältää 2h ohjelman lisäksi pikkujouluherkun jokaiselle osallistujalle.

Pakkaa siis liikunnalliset varusteet mukaasi ja tule mukaan seurahistoriamme ensimmäiseen parkourtapahtumaan! Tapahtuma korvaa parkourryhmien kohdalla joulunäytökset ja toimii samalla ryhmien pikkujouluina.

PS. Vierailevia kouluttajiamme voi käydä vilkuilemassa somen puolella Instagramissa, @kennlavonen ja @pokketraining !