Rivitanssikurssi 25.-26.8.2021

Tervetuloa tanssimaan rivitansseja kesäkurssille VVS TEMPPIKSELLE Vantaan Silvolaan (Vetokuja 1)

Jo perinteeksi muodostunut kaksipäiväinen rivitanssikurssi järjestetään taas VVS Temppiksellä Tänä vuonna tanssitaan keskiviikkona ja torstaina 25.-26.8. n. klo 10-15. Tanssimme kahdessa tasoryhmässä: alkeis/keskitaso sekä jatkotaso. Palautekahvit ja lopputanssit yhdessä, koronatilanteen sen salliessa

Kurssin hinta: 55€
Hinta sisältää opetuksen ja pullakahvit torstaina Lounas on omakustanteinen / omat eväät.
Ilmoittautuminen sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta 15.8. mennessä ryhmään AA RIVITANSSIKURSSI 2021. Laskun leiristä saa sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Laskun eräpäivä on 18.8.2021. Lasku tulee olla maksettuna kurssin alkaessa.

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on väh. 25. Varmistaaksemme turvavälit tanssiessa, otamme mukaan max. 20 osallistujaa / harjoitusryhmä turvavälien takaamiseksi. Varmistamme leirin toteutumisen ilmoittautumisajan päätyttyä. Ethän maksa laskua ennen leirin varmistumista.

Kurssin tarkempi aikataulu varmistetaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Leirin vastuuohjaaja on Sirpa Saari, sirpa.saari@kolumbus.fi, puh. 050 511 4054. Muina ohjaajina toimivat Maritta Hellman ja Ulla Marttinen.

Vantaan Voimisteluseura ry, toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi, puh. 040 763 8995.

Tiedustelut ensisijaisesti Sirpa Saarelta!  Ilmoittautumis- ja laskutusasioissa auttaa seuran toimisto.

TERVETULOA  MUKAAN!