Rivitanssikurssi 23.-24.8.2022

Tervetuloa tanssimaan rivitansseja kesäkurssille VVS TEMPPIKSELLE Vantaan Silvolaan (Vetokuja 1).

Jo perinteeksi muodostunut kaksipäiväinen rivitanssin tiiviskurssi järjestetään taas VVS Temppiksellä. Tänä vuonna tanssitaan tiistaina ja keskiviikkona 23.-24.8. n. klo 10-15.15.

Tanssimme kahdessa tasoryhmässä:
Perustaso - sopii aloittelijoille sekä pari vuotta tanssinelle, selkeämmät koreografiat ja hitaampi etenemistahti.
Jatkotaso - sopii useamman vuoden tanssineille, haastavammat koreografiat, joissa enemmän mm. pyörähdyksiä ja nopeampi etenemistahti.
Palautekahvit ja lopputanssit yhdessä kurssin päätteeksi.

Kurssin hinta: 59€
Hinta sisältää opetuksen (n.6h) ja pullakahvit keskiviikkona. Lounas on omakustanteinen läheisessä lounasravintolassa tai omin eväin. Salilta löytyy jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, jotka ovat kurssilaisten käytettävissä.

Ilmoittautuminen MyClubin kautta 1.8. mennessä. Varmistamme leirin toteutumisen ilmoittautumisajan päätyttyä. Lasku tulee ilmoittautuessa ja siinä on eräpäivä 12.8.

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on väh. 20.

Kurssin tarkempi aikataulu varmistetaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Leirin vastuuohjaaja on Sirpa Saari, sirpa.saari@kolumbus.fi, puh. 050 511 4054. Toisena ohjaajana toimii Maritta Hellman. Molemmat ohjaajat ohjaavat molempia tasoryhmiä kurssin aikana.

Vantaan Voimisteluseura ry, toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi, puh. 040 763 8995.

Tiedustelut ensisijaisesti Sirpa Saarelta!  Ilmoittautumis- ja laskutusasioissa auttaa seuran toimisto.

TERVETULOA  MUKAAN!

Ilmoittaudu mukaan kurssille alla olevasta linkistä myClubin kautta.

Linkin avaamisen jälkeen klikkaa kohdasta "ilmoittaudu" ja täytä ja tallenna henkilötietosi. Näin saat omat tunnukset myClubiin, joilla voit jatkossa kirjautua sisään selaimella tai myClub sovelluksella.