Rivitanssikurssi 19.-20.5.2020

Koronavirustilanteen vuoksi kurssin toteutuminen toukokuussa on epävarmaa. Varmistamme asian toukokuun alussa sen hetkisten viranomaissuositusten mukaan. Kartoitamme mahdollista myöhäisempää ajankohtaa kurssille.


Tervetuloa tanssimaan rivitansseja kesäkurssille alkeis- tai jatkoryhmään VVS TEMPPIKSELLE Vantaan Silvolaan (Vetokuja 1)


Jo perinteeksi muodostunut kaksipäiväinen rivitanssikurssi järjestetään nyt toista kertaa VVS Temppiksellä. Tänä vuonna tanssitaan tiistaina ja keskiviikkona 19.-20.5. n. klo 10-15. Alkeis- ja jatkoryhmä harjoittelevat omissa saleissaan. Palautekahvit ja lopputanssit yhdessä.

Kurssin hinta: 59€
Hinta sisältää opetuksen ja pullakahvit keskiviikkona. Lounas on omakustanteinen / omat eväät.
Ilmoittautuminen sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta 30.4. mennessä ryhmään AA RIVITANSSIKURSSI 2020. Ilmoittautuessa valitaan alkeis- tai jatkoryhmä. Laskun leiristä saa sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Laskun eräpäivä on 8.5.

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on väh. 30. Varmistamme leirin toteutumisen ilmoittautumisajan päätyttyä. Ethän maksa laskua ennen leirin varmistumista.

Kurssin tarkempi aikataulu varmistuu myöhemmin kevään aikana.


Leirin vastuuohjaaja on Sirpa Saari, sirpa.saari@kolumbus.fi, puh. 050 511 4054. Muina ohjaajina toimivat Maritta Hellman ja Ulla Marttinen.

Vantaan Voimisteluseura ry, toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi, puh. 040 763 8995.


Tiedustelut ensisijaisesti Sirpa Saarelta!  Ilmoittautumis- ja laskutusasioissa auttaa seuran toimisto.                           
TERVETULOA  MUKAAN!