Rivitanssikurssi 26.-27.8.2020

Tervetuloa tanssimaan rivitansseja kesäkurssille alkeis- tai jatkoryhmään VVS TEMPPIKSELLE Vantaan Silvolaan (Vetokuja 1)


Jo perinteeksi muodostunut kaksipäiväinen rivitanssikurssi järjestetään taas VVS Temppiksellä Tänä vuonna tanssitaan keskiviikkona ja torstaina 26.-27.8. n. klo 10-15. Alkeis- ja jatkoryhmä harjoittelevat omissa saleissaan. Palautekahvit ja lopputanssit yhdessä, koronatilanteen sen salliessa 

Kurssin hinta: 55€
Hinta sisältää opetuksen ja pullakahvit torstaina Lounas on omakustanteinen / omat eväät.
Ilmoittautuminen sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta 15.8. mennessä ryhmään AA RIVITANSSIKURSSI 2020. Ilmoittautuessa valitaan alkeis- tai jatkoryhmä. Laskun leiristä saa sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Laskun eräpäivä on 22.8.2020

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on väh. 15. Varmistaaksemme turvavälit tanssiessa, otamme mukaan max. 20 osallistujaa / harjoitusryhmä. Varmistamme leirin toteutumisen ilmoittautumisajan päätyttyä. Ethän maksa laskua ennen leirin varmistumista.

Kurssin tarkempi aikataulu varmistetaan ilmoittautuneille myöhemmin.


Leirin vastuuohjaaja on Sirpa Saari, sirpa.saari@kolumbus.fi, puh. 050 511 4054. Toisena ohjaajsna toimii Maritta Hellman.

Vantaan Voimisteluseura ry, toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi, puh. 040 763 8995.


Tiedustelut ensisijaisesti Sirpa Saarelta!  Ilmoittautumis- ja laskutusasioissa auttaa seuran toimisto.                           

TERVETULOA  MUKAAN!