Suomi Gymnaestrada 2018

Gymnaestrada Helsinki 2015. Kuva Milla Vahtila.

Tapahtuma, jota et voi jättää kokematta!

Voimistelun Suomi Gymnaestrada 2018 järjestetään Turussa 7.–10.6.

Varsinainen ilmoittautuminen on sulkeutunut 16.1. Kevään aikana vielä mahdolllisuus jälki-ilmoittautumiseen rajatuin osallistumismuodoin. Jos haluat vielä mukaan Suomi Gymnaestradaan, otathan yhteyttä Gymppiin: anu.louhivuori@vantaanvoimisteluseura.

Lähde mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan, kesän 2018 suurimpaan voimistelutapahtumaan yhdessä seurakavereiden kanssa! Voit tulla mukaan esiintymään, jumppaamaan, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan. Vantaan Voimisteluseuran kautta on mahdollista osallistua moneen eri pääjuhlan kenttäohjelmaan. Isolla stadionin nurmella esiintyminen satojen muiden kanssa, on unohtumaton elämys nuorelle ja kokeneemmallekin voimistelijalle! Pääjuhlan lisäksi tapahtuma tarjoaa monenlaista oheisohjelmaa: kokeilupisteitä, iltaohjelmaa, lajien kilpailuja, näytöksiä ja vaikka mitä! Osallistuaksesi tarvitset osallistujapassin. Lisätietoja osallistumismahdollisuuksista sekä hinnoista.

VVS GYMPPI, tapahtuman yhteyshenkilö: Anu Louhivuori, anu.louhivuori@vantaanvoimisteluseura.fi. Tavoitettavissa puhelimitse seuran toimistolta 040 7638995.

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistujien alustava aikataulu

10.09.2017 Kenttäohjelmien opetuskurssi, Turku
16.09.2017 Kenttäohjelmien opetuskurssi, Tampere
Lokakuussa, Kenttäohjelmien avoimia maistiaisia tarjolla tunneilla
Lokakuussa kilparyhmien osallistumistavoista sopiminen seuran sisällä
23.11.2017 VVS ilmoittautuminen kenttäohjelmiin, asut tilataan marraskuussa (ilmoittautuminen aukeaa seuran sähköiseen ilmoittautumispalveluun lokakuussa)
16.01.2018 VVS jälki-ilmoittautuminen kenttäohjelmiin sekä ilmoittautuminen muihin osallistumismuotoihin - Huom! Kenttäohjelmien asujen hinnat ovat 1,5-kertaiset jälki-ilmoittautuville)
Kevätkaudella kenttäohjelmien harjoituksia
07.04 2018  Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset, Pasila, Myllypuro ja Myyrmäki (ohjelmasta riippuen) - kaikkien kenttäohjelmiin osallistuvien tulee varata tämä päivä harjoituksille!
04.06.2018 VVS Gymnaestrada kenraali illalla Uomarinteen koululla
7.-10.6.2018 Suomi Gymnaestrada Turussa

Tapahtuman nettisivuille pääset täältä.