VVS Hiihtolomaleiri 2019

Tervetuloa hiihtolomaleirille!

Järjestämme hiihtolomaviikolla 18-22.2.2019 7-12v tytöille ja pojille liikunnallisen leirin. Leiri pidetään Kivistössä, Aurinkokiven koulun liikuntatiloissa.

Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin klo 8.30-16.00. Leirillä ohjattu toiminta on klo 9.30-15.00.

Joka päivä klo 8.30-9.30 sekä 15.00-16.00 on omaa liikunnallista tekemistä, ohjaaja on paikalla valvomassa. Leirin ohjaajina toimivat seuramme ammattitaitoiset ohjaajat.

Leirillä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona. Luvassa mm. parkouria, jättifutista ja voimistelua.
Leirillä teemme myös hauskoja retkiä: Uimaan, luistelemaan ja tietysti VVS Temppikselle temppuilemaan!

Leirihintaan sisältyy lämmin lounas koulun ruokalassa. Välipalan jokainen ottaa itse mukaansa.

Retkipäivät ovat ennalta sovitut. Muita päivien aktiviteetteja voidaan muutaa sään mukaan tai vaihtaa päiviä. Muutoksista tiedotetaan leiriläisiä. Koko leirin hinta on 150€.

Leiri toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 8 henkilöä.
Leirimaksu tulee olla maksettuna ennen leirin alkua.

Lisätietoja leiristä voi kysyä leirin vastuuohjaaja Jonnalta sähköpostitse: jonna.ohrnberg@vantaanvoimisteluseura.fi

Ilmoittautuminen on avoinna. Ilmoittautumaan pääset tästä!

Tervetuloa mukaan liikkumaan!