VVS joukkuevoimistelun valintakokeilutreenit

Mukaan joukkuevoimisteluun?

Seuran joukkuevoimistelun valmennusryhmiin voi pyrkiä valintakokeiluiden kautta. Kokeiluja järjestetään aina kevät- ja syyskausien päätteeksi.

Seuraavat kokeilut järjestetään kevään lopulla. Ajat ilmoitetaan tänne lähempänä.

Harjoituspaikat:

• Uomarinteen koulu, os. Uomarinne 2, 01600 Vantaa. Sisäänkäynti pihan puoleisesta sivuovesta parkkipaikan vieressä.
  • VVS Temppis, os. Vetokuja 1 B (2.krs), 01610 Vantaa.

Suosittelemme etukäteisilmoittautumista nettilomakkeen kautta (alempana) tai vaihtoehtoisesti voitte ilmoittautua paikan päällä saapumalla 15 min ennen kokeiluiden alkua.

Mukaan voimisteluun sopivat tiukat vaatteet ja tossut (tai paljaat varpaat), juomapullo ja hyppynaru (jos löytyy).

Yleiset valintakriteerit:

• liikkuvuus
  • ketteryys
  • vartalon hallinta
  • ryhti ja rakenne
  • perusvoimistelutaidot

Valmennusryhmään pyrkivien on hyvä tutustua VVS:n valmennuksen ohjeistukseen ja pelisääntöihin.

Kokeilu on maksuton eikä sido mihinkään.

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Tiia Moilanen, p. 0504927570, tiia.moilanen@vantaanvoimisteluseura.fi.

Tervetuloa!

Seuran toinen kilpalajeista on kilpa-aerobic. Mikäli kilpa-aerobicin valmennustoiminta kiinnostaa, voitte olla yhteydessä Sanni Mäntykiveen (sanni.mantykivi@vantaanvoimisteluseura.fi)