VVS Taito Cup -tapahtumat

VVS Taito Cup - tapahtumat järjestetään 16.5. ja 13.6.

VVS Taito Cup 1 tulee ensimmäistä kertaa 16.5.2021!

Mikä Taito Cup?

VVS Taito Cup on iloinen ja turvallinen yhteisöllinen tapahtuma, jossa jokainen pääsee loistamaan! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kilpaileville alle 12 v joukkueille. Tapahtumassa esiinnytään seuran taito-ohjelmilla, jotka on luotu jokaiselle ikäluokalle erikseen. Voimistelijat suorittavat ohjelman pareittain, saaden kuitenkin yksilöllisen palautteen.

Ensimmäiseen tapahtumaan osallistuvat Mimodes ikäluokan voimistelijat ja Isabel Star joukkueen voimistelijat. Taito Cupin tarkoituksena on kehittää voimistelijoita yksilöinä ja harjoitella turvallisessa ympäristössä esiintymis- ja kilpailutaitoja. Taito Cupissa opetellaan kannustamaan muita ja iloitsemaan yhteisistä onnistumisista.

Miten arvioidaan?

VVS Taito Cupia arvioi seuran omat tutut tuomarit. Jokainen voimistelija saa suorituksesta oman henkilökohtaisen palautteen. Palaute on tarkoitettu tukemaan jokaisen voimistelijan yksilöllistä kehitystä.

Miten palkitaan?

Jokainen osallistuja palkitaan diplomilla. Lisäksi tuomarit antavat 4-8 voimistelijalle kunniamaininnan ikäluokittain seuraavin perustein:

1) Suorituksessa näkyy ilo ja innostus sekä lajista nauttiminen.

2) Voimistelussa näkyy ikätasolle monipuolinen sekä puhdas lajitekniikka ja perusvoimistelu on hyvällä tasolla

Miten Taito Cup – tapahtumaa voi seurata?

Tapahtuma Striimataan koteihin Solidsportin kautta ja sen katsominen on täysin veloituksetonta! Linkki Striimiin lähetetään tapahtumaviikolla.

Taito Cup ja korona

• Suoritukset toteutetaan oman joukkueen kesken
  • Suoritukset ovat porrastettu, jottei kohtaamisia tule muiden kanssa
  • Huolehdimme erinomaisesta käsi- ja yskimishygieniasta
  • Kaikki yli 10v käyttävät maskia (pl.urheilusuoritus)

Tervetuloa mukaan aloittamaan uusi seuraperinne!