Kisainfo

Aikataulu:

klo 13-13.30 Ilmoittautuminen

• Ilmoittautuminen caddie masterin tiskin luona kisajärjestäjille
  • Lounasmahdollisuus (omakustanteisesti)

klo 13.30 Kilpailujärjestäjän tervehdys ja kisainfon läpikäynti

klo 13:45 Lähtö omalle tiiaus paikalle

klo 14.00 Kisa starttaa / Yhteislähtö (18r pelaajat)
klo 14:20 9r kisa starttaa peräkkäislähtöinä (9r pelaavat takaysin)

n. klo 18:30-20.00

• Ruokailu; Runsas salaatti & pizza buffet + juoma (viini/olut/virvoke/jäätee)
  • Palkintojenjako

Osallistujille tiedoksi

Kokoontuminen ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Caddie Masterille alkaen klo 13 alkaen.

Lämmittely ja range

Hirsalan range ja lähipelialue ovat vielä remontin alla odottamassa uudistumistaan, mutta sinulla ja parillasi on mahdollisuus lämmitellä alakerran lyönti- ja puttipaikoilla 10 min ajan. Alakerran sisätiloista löytyy neljä lyöntipaikkaa sekä puttigreeni halukkaille. Voit varata itsellesi ja parillesi lämmittely ajan lähettämällä sähköpostia Hirsalan caddie mastereille otsikolla: VVS OPEN lämmittely osoitteeseen: info@hirsalagolf.fi

Kilpailuinfo

Kilpailuinfo pidetään Klubitalon edustalla / sateen sattuessa ravintolassa. Kilpailuinfossa käydään läpi kilpailumuodot ja erikoiskilpailuineen.

Naiset pelaavat punaisilta tiiltä ja miehet keltaisilta tiiltä, Juniorit punaisilta.

Peseytyminen ja saunamahdollisuus

Pelikierroksen jälkeen on peseytymismahdollisuus Hirsalan pukuhuonetiloissa. Koronan vuoksi tänä vuonna ei ole saunomismahdollisuutta. Omat pyyhkeet mukaan.

Ruokailu

Pelikierroksen jälkeen nautitaan ravintolassa ruoka, joka sisältyy osallistumismaksuun. Uusi ravintola, Hirsala Verde, on luvannut loihtia meille herkullisen salaatti/pizza buffetin sekä juoman (viini-olut-virvoke/jäätee). Klubin ravintola on onneksi tilava ja väljä, joten pystymme ruokailemaan mahdollisimman terveysturvallisesti.

• Viher-salaatti pensasmustikoin. Sinappikastike
  • Vihertävä perunasalaatti vihreillä pavuilla
  • Paahdettuja juureksia ja kasviksia
  • Tsatsikia
  • Kananmunia ja uunilohta
  • Brie ja mansikat
  • Juustoleipä-paloja pizzauunista
  • Virvoke (vapaavalintainen)

Huomioithan, että tämän hetken rajoitusten mukaisesti anniskelu päättyy klo 19:00, mutta ravintola on auki 20.00 asti.

Tulokset ja Palkintojen jako

Tuloslaskennan jälkeen ruokailun yhteydessä tapahtuu palkintojen jako ravintolatiloissa.

Pelimuoto ja erikoiskilpailut

Kilpailu pelataan Greensome (valintadraivi) pelimuotona. Greensome-kisassa kahden jäsenen joukkueen molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin, joista toinen, parin kannalta soveliaampi valitaan sen reiän pelipalloksi. Sen jälkeen peliä jatketaan samaa palloa vuorotellen lyöden. Greensome pelataan tasoituksellisena pistebogeyna. Parin tasoitus (HCP 0-36) määräytyy siten, että pelaajien yhteistasoitus kerotaan 3/4, eli tasoitukset lasketaan yhteen, jaetaan neljällä ja kerrotaan kolmella.

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot:

• Joukkuekilpailu (18r) – kaksi parasta paria,The Masters of VVS OPEN
  • Joukkuekilpailu (9r) – voittajapari palkitaan
  • Jokainen golf uransa ensimmäinen kisaaja palkitaan
  • Erikoiskilpailut:
    • Väylä 10. Lähimmäksi lippua kahdella - Parikisa
    • Väylä 11. Lähimmäs MeidänVVS-lippua
    • Väylä 12. Birdie tai parempi - erikoispalkinto - parikisa
    • Väylä 13. Pisin draivi naiset
    • Väylä 14. Lähimmäksi lippua (Palkinto: sponsored by Wandas)
    • Väylä 15. Pisin draivi miehet
    • Väylä 16. Lähimmäksi lippua (Palkinto: sponsored by VA Vantaa Areena)
    • Väylä 17. Triplabogey tai huonompi - erikoispalkinto - parikisa
    • Väylä 18. Lähimmäs lippua kolmella – parikisa
    • Caddie of the year -palkinto

Ysikisassa pelataan takaysi, eli kaikki pelaajat osallistuvat erikoiskilpailuihin. Myös jokainen elämänsä ensimmäiseen golfkilpailuun osallistuva palkitaan! Muista siis kertoa tästä ilmoittautumisen yhteydessä Anulle.

Lähimmäs lippua kilpailut ovat henkilökohtaisia, eli avaukset ratkaisevat ja vain greeniosumat lasketaan. Pisin draivi kilpailussa pallon tulee olla väylällä.

Ilmoitathan kaikki äkilliset muutokset Anu Kuuselalle, kiitos!
Anu Kuusela, p. 0407404120, anu.kuusela@vantaanvoimisteluseura.fi

Lämpimästi tervetuloa Hirsalaan!!