Wolrd Gymnaestrada 2023 Amsterdam NED

Järjestyksessään 17. World Gymnaestrada pidetään Hollannin Amsterdamissa 30.7.–5.8.2023. Maailman voimisteluväen ykköstapahtuma tarjoaa iloa ja elämyksiä, kansainvälistä tunnelmaa, hyvää fiilistä sekä rentoa menoa. Mukana on koko kansainvälinen voimisteluperhe harrastajista huippuihin.

Luvassa on avajaiset, päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, esiintymisiä lavoilla, iltanäytöksiä, FIG Gaala ja paljon muuta. Lisätietoja tapahtumasta löydät tämän nettisivun takaa:

Nyt myös sinulla on mahdollisuus olla osa tätä iloisen kirjavaa voimistelijajoukkoa! Kokoa voimistelijaystäväsi seurastasi ja lähde mukaan ikimuistoiselle voimistelumatkalle. Ota maailma haltuusi – voimistellen!

Osallistumismahdollisuuksia

VVS on mukana tapahtuman kenttäohjelmissa Kirkkaat vedet (Hannele Ahlqvist&Marja Kallionniemi), Ystäväni elämäni (Eerika Laalo-Häikiö) sekä Elämä on matka -yhteisohjelma (Laura Virkkula) - Pohjolaillassa.

Ajattomat ja Ajattomat jr on valittu edustamaan Suomea FIG Galaan.

Yhteisohjelmien kertauskurssi ohjaajille ja valmentajille on 21.1.2023, ja yhteisharjoitus kaikille ko. ohjelmiin ilmoittautuneille voimisteljoille 27.5.2023.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Voimisteluliiton nettisivuilta.

Ilmoittautumisaikataulu

• Alustavat ilmoittautumiset 10.6.2022 mennessä katariina.kuronen@vantaanvoimisteluseura.fi
  • Sitovat ilmoittautumiset 25.11.2022 mennessä: tarkat osallistujatiedot, majoitusten, aterioiden, majoitustuotteiden ja iltanäytöslippujen tilaukset.

Osallistumismaksut:

• Osallistujapassit: Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on noin 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.
  • Koulumajoitus (8 yötä) sisältäen aamiaisen maksaa noin 205 €.
  • Ateriat, kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista. Hinnat per henkilö ja sisältäen kaikki paikalliset verot.
    • Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 122,50 €.
    • Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 122,50 €.
    • Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 229,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).
  • Majoitus. Vaihtoehtoisesti voi majoittua koululla tai hotellissa. Majoitus ei sisälly osallistujapassiin, se varataan ja maksetaan erikseen.
    • Koulumajoituksen (8 yötä) hinta on noin 205 € sisältäen aamiaisen. Koulumajoitukseen liittyviä tuotteita esim. patjat voi tilata etukäteen tai ottaa ne kotoa mukaansa.
    • Hotellimajoitusta on eri tasoista eri puolilla kaupunkia. Hotellimajoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.
    • Omatoiminen majoitus.
  • Suomen joukkueen marssiasu
    • Suomen delegaation edustaa malliston 2021 – 2024 Gymnaestradan marssivaatteissa.  Avajaisissa Suomen delegaation marssiasu on välttämätön eli kaikilla marssiin osallistuvilla tulee olla päällään yllä mainittu virallinen Suomen marssiasu. Jos ei hanki marssiasua, voi seurata marssia katsomosta käsin.
  • Ensimmäiset laskut (= osallistujapassista 50%) tammikuu 2023
  • Loppulaskut huhtikuu 2023