World Gymnaestrada 2019

Tuntematon tiedostomuotoWG2019 info 111018.pptx (3.6 MB)
World Gymnaestradan VVS infopaketti

WORLD GYMNAESTRADA - Iloa, elämyksiä, kansainvälistä tunnelmaa, rentoa menoa!

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämä World Gymnaestrada järjestetään ensi kesänä 7.-13.7.2019. Neljän vuoden välein toistuva tapahtuma järjestettiin Helsingissä 2015 ja tällä kertaa tapahtumapaikkana on Itävallan Dornbirn.

Gymnaestradassa ei kilpailla vaan tapahtumassa harrastajat ja huiput kaikkialta maailmasta tuovat voimistelun koko kirjon stadioneille ja lavoille. Viikon ajan noin 20 000 voimistelijaa värittää Vorarlbergin laakson kaupunkeja, suomalaisiakin odotetaan lähtevän jopa 2000. Lähde sinäkin mukaan edustamaan VVS:n värejä!

Ohjelmassa on avajaiset ja päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, lavaesityksiä ja iltanäytöksiä. VVS:n mukana voit osallistua erilaisiin kenttä- ja hallinäytöksiin. Turussa Suomi Gymnaestradassa 2018 esitetyt kenttäohjelmat ovat mukana myös Dornbirnissä:

• #oonhyväjustnäin; Suomen kenttäohjelmakokonaisuus; nuoret, tanssi
  • Elämän voima; Suomen kenttäohjelmakokonaisuus; aikuiset yli 25 v, tanssillinen voimistelu
  • Arjen ylistys; Pohjola-ilta; seniorit
  • Ääretön liike; Pohjola-ilta; yli 14v, joukkuevoimistelu ja rytminen voimistelu (Tämä ei varma!)
  • Energian ympäröimä; Dornbirn Special; nuoret ja aikuiset, tanssillinen voimistelu
  • Ilon myrsky hallinäytös; aikuiset yli 16v, kuntoliikunta (Tämä ei varma!)

Lisäksi ohjelmassa

• World team; Dornbirn Special ja päättäjäiset; kansainvälinen kenttänäytös, joka harjoitellaan itsenäisesti kotona ja kahdesti paikan päällä. Tämä koostuu helpoista liikkeistä ja liikesarjoista. Helsingissä 2015 vastaavassa ohjelmassa oli 2000 esiintyjää. Esimerkiksi huoltajat voivat osallistua tähän, jos haluavat myös esiintymään!

Osallistujien alaikäraja 12 v. Alle 18 -vuotiaiden voimistelijoiden mukaan ilmoitettava myös huoltaja (1 huoltaja 5 voimistelijaa kohden).

Ohjelmia harjoitellaan seuramme harrasteryhmien treeneissä kevätkaudella 2019.

Aikataulu kohti Gymnaestradaa

• 11.10.2018 klo 18.40 Infotilaisuus VVS Temppiksellä Vetokuja 1, Vantaa
  • 10.11.2018 sitovat ilmoittautumiset seuralle + mahdolliset esiintymisasujen tilaukset
  • 1.12.2018 edustusasutilaukset (Suomi-asut)