VVS

Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu vantaalainen voimistelun suurseura. Seurassa on jäseniä lähes 1500 ja se on yksi Voimisteluliiton suurimmista jäsenseuroista.

Seuran toiminta on jakautunut kahteen toimintasiipeen; voimisteluun ja harrasteliikuntaan, joissa VVS tarjoaa harrastus- ja kilpailuelämyksiä monipuolisesti läpi koko elämänkaaren.

Joukkuevoimistelussa seura toimii lajin kansainvälisellä huipulla. VVS on alueellaan aktiivinen tapahtumanjärjestäjä ja seura-aktiivien kohtauspaikka. Seuratoiminta pyrkii edistämään hyvää mieltä, laadukasta liikunnan iloa sekä esteettisen kilpaurheilun elämyksiä. ”Liikutamme laadukkasti hyvällä mielellä” – on seuran toiminnan johtoajatuksena.

Harrasteliikunta puolestaan kannustaa liikunnallisen elämän ylläpitoon ja kunnon kohentamiseen. Liikuntatarjontaa on perusjumpista kehon ja mielen tasapainoa edesauttaviin liikuntatunteihin sekä perheen yhteisiin liikuntahetkiin.

Voimistelun voi seurassa aloittaa satujumpasta tai voimistelukoulusta jo 3-4-vuotiaana. Harrastus jatkuu joko harraste-, kilpa- tai SM-tasolla toimiviin eri-ikäisten joukkuevoimisteluryhmiin. Vantaan Voimisteluseura on yksi kansainvälisesti menestyksekkäimmistä joukkuevoimisteluseuroista. Seuran naisjoukkueet ovat osallistuneet lajin MM-kisoihin lähes vuosittain ja parhaimpana saavutuksena on Frida-joukkeen MM-hopea vuonna 2005 sekä Tiklit joukkueen MM-kuutossija vuonna 2009. Junioreiden MM-kisoista Tikleillä on MM-pronssi vuodelta 2007 ja Mimodes joukkueella MM-nelossija vuodelta 2009. Seuralla on lisäksi useita SM-mitaleja sekä sijoituksia maailman cupin osakilpailuista.

-Laadukkaasti ja hyvällä mielellä-