Koulutuksiin ilmoittautuminen ja koulutussitoomus

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkiin koulutuksiin kysytään hyväksyminen valmennuspäälliköltä Tiia Moilaselta (täytä lomake alla).

Kun koulutusvastaava on hyväksynyt ilmoittautumisen, käy Voimisteluliiton koulutuksiin menevä kirjaamassa ilmoittautumisensa Nepton-järjestelmään http://www.voimistelu.fi/koulutus/nepton-koulutusrekisteri/. Lasku pyydetään suoraan seuraan, joka laskuttaa omavastuuosuuden koulutettavalta.

KOULUTUSSITOOMUS

Kun ohjaaja/valmentaja käy koulutuksen, jonka Vantaan Voimisteluseura maksaa kokonaan tai osittain, sitoutuu hän ohjaamaan seurassa vähintään kaksi seuraavaa voimistelukautta koulutuksen loppumisen jälkeen (syys- ja kevätkausi tai kevät- ja syyskausi).

Tuomarikurssin käynyt sitoutuu tuomaroimaan vähintään kahdet kilpailut jokaista tuomarikurssia kohden VVS:n tuomarina. Muussa tapauksessa koulutettava maksaa seuran maksaman koulutusmaksun Vantaan Voimisteluseuralle. Jos ohjaaja/valmentaja on lopettaessaan VVS:ssa ohjaamisen tai tuomaroimisen täyttänyt ohjaamis-/tuomarointivelvoitteensa osittain, koulutusmaksun palautuksesta sovitaan erikseen. Koulutettava maksaa itse ilman lääkärintodistusta keskeytetyn koulutuksen.

KOULUTUSTEN KORVAAMINEN

Vantaan Voimisteluseura korvaa ohjaajiensa koulutuksia seuraavasti:

• 100 %: Seuran omat koulutukset, tuomarikoulutukset
  • 80 %: I-tason lajivalmentajien koulutus, II-tason lajivalmentajien koulutus
  • 50 %: Kaikki muut koulutusvastaavan hyväksymät koulutukset

ILMOITTATUTUMINEN KOULUTUKSEEN

*

Kun ohjaaja/valmentaja käy koulutuksen, jonka Vantaan Voimisteluseura maksaa kokonaan tai osittain, sitoutuu hän ohjaamaan seurassa vähintään kaksi seuraavaa kautta koulutuksen loppumisen jälkeen (syys- ja kevätkausi tai kevät- ja syyskausi).

Tuomarikurssin käynyt sitoutuu tuomaroimaan vähintään kahdet kilpailut jokaista tuomarikurssia kohden VVS:n tuomarina. Muussa tapauksessa koulutettava maksaa seuran maksaman koulutusmaksun Vantaan Voimisteluseuralle. Jos ohjaaja/valmentaja on lopettaessaan täyttänyt VVS:n koulutusvelvoitteensa osittain, koulutusmaksun takaisinmaksusta sovitaan erikseen. Koulutettava maksaa itse ilman lääkärintodistusta keskeytetyn koulutuksen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.