Seuratunnus

Vantaan Voimisteluseuran seuratunnus

VVS sai uuden, hienon seuratunnuksen vuoden 2009 alussa. Tunnuksen on suunnitellut graafisen suunnittelun opiskelija Tarja Pitkänen Metropolia-ammattikorkeakoulusta.

Tunnuksia on kaksi versiota ja se koostuu kolmisiipikuviosta sekä tekstistä tai kirjaimista. Lisäksi tunnukseen voi liitää sanan Finland tai joukkuenimen. Siipikuvio ilmentää seuran kolmea tasavertaista toiminta-aluetta; voimistelua, tanssia, harrasteliikuntaa ja kuvastaa niiden elinvoimaisuutta, aktiivisuutta sekä virtaavaa liikettä, vauhdikkuutta ja herkkyyttä. Yksinkertaisuudessaan tunnus kuvastaa monipuolista, laadukkasta ja menestyvää vantaalaisseuraa.

Tarkemmat ohjeet tunnuksen käyttömahdollisuuksista löytyvät graafisesta ohjeistuksesta. Tunnusoriginaalit löytyvät .pdf, .jpeg, .eps -muodoissa. Tiedotepohjat sekä
word2003 että word2007 versioina.

Graafinen ohjeisto

Logoja alkuperäisessä koossa:

VVS_tunnus_cmyk_09.jpg (961 kB)
Teksti: Vantaan Voimisteluseura Finland (sininen)
VVS_tunnus_valkoinen_09.png (45 kB)
Teksti: Vantaan Voimisteluseura Finland (valkoinen)
VVS_tunnus_cmyk_paljas_09.jpg (937 kB)
Teksti: Vantaan voimisteluseura (sininen)
VVS_tunnus_valkoinen_paljas_09.png (42 kB)
Teksti: Vantaan Voimisteluseura (valkoinen)
VVS_tunnus_lyh_cmyk_09.jpg (872 kB)
Teksti: VVS Finland (sininen)