Seuratuotteet

VVS:n UPEA seuravaatemallisto!

VVS:lle on rakennettu näyttävä, kaikille jäsenille suunnattu vapaa-ajan vaatemallisto.

VVS seuravaatemalliston ja Piruetin treenivaatemalliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä!

KÄY tutustumassa vapaa-ajan mallistoon täältä.

Hanki koko perheelle uudet, upeat vapaa-ajan varusteet tai vaikka kisakatsomoon kannustusvaatteet!

Mallistosta löytyy kaikille komeat varusteet niin sisäliikuntaan kuin ulkoiluun, sekä laukut ja varusteet matkoille ja kisapäiviin!

TEHDÄÄN YHDESSÄ meidänVVS näkyväksi ja yhteisölliseksi!

Piruetin treenivaatemallisto

VVS treenivaatteiden seuramallisto löytyy Piruetin valikoimasta. Mallisto löytyy osoitteesta https://www.piruetti.fi/seurat. Aktivointikoodin saat kysymällä sitä seuramme toimistolta toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

Kevään 2019 tilauskerrat ovat:

1.      tilaus umpeutuu su 20.1., toimitus viikolla 9

2.      tilaus umpeutuu su 10.2., toimitus viikolla 12

3.      tilaus umpeutuu su 3.3., toimitus viikolla 15

Huomioithan, että tilaus lähtee eteenpäin vasta deadlinen jälkeen, eli ensimmäinen tilaus toimitetaan viikolla 9.

Valitse toimitustavaksi SEURATOIMITUS. Tilaukset toimitetaan seuralle keskitetysti. Halutessasi voit kirjoittaa lisätietoihin myös lapsesi/voimistelijan nimen, näin helpotat tilausten jakamista.

Niillä tuotteilla, jotka ovat seurakohtaisissa väreissä ja painatuksissa, ovat sitovia eikä niillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muiden tuotteiden osalta käytössä normaalit vaihto- ja palautusoikeudet.

Kirjautumalla sivuille saatte 10% alennuksen muista normaalihintaisista tuotteista Piruetin verkkokaupassa myös tilausajan umpeuduttua.

Tuotteet maksetaan suoraan Piruetille tilauksen yhteydessä.

Seuran musta edustustakki on mallistossa *Treenitakki, C-1690, VVS Finland -logo selässä ja rinnassa, vuelta, lasten koot/aikuisten koot.