Seuratuotteet

VVS:n UPEA seuravaatemallisto!

VVS:lle on rakennettu näyttävä, kaikille jäsenille suunnattu vapaa-ajan vaatemallisto.

VVS seuravaatemalliston ja Piruetin treenivaatemalliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä!

KÄY tutustumassa vapaa-ajan mallistoon täältä.

Hanki koko perheelle uudet, upeat vapaa-ajan varusteet tai vaikka kisakatsomoon kannustusvaatteet!

Mallistosta löytyy kaikille komeat varusteet niin sisäliikuntaan kuin ulkoiluun, sekä laukut ja varusteet matkoille ja kisapäiviin!

TEHDÄÄN YHDESSÄ meidänVVS näkyväksi ja yhteisölliseksi!

Piruetin treenivaatemallisto

VVS treenivaatteiden seuramallisto löytyy Piruetin valikoimasta. Mallisto löytyy osoitteesta https://www.piruetti.fi/seurat. Aktivointikoodin saat kysymällä sitä seuramme toimistolta toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

Syksyn 2018 tilauskerrat ovat:

1.       Ensimmäinen tilausjakso on sulkeutunut 12.8. ja toimitus viimeistään viikolla 38

2.       Toinen tilausjakso sulkeutuu 9.9. ja toimitus viimeistään viikolla 42

Huomioithan, että tilaus lähtee eteenpäin vasta deadlinen jälkeen.

Valitse toimitustavaksi SEURATOIMITUS. Tilaukset toimitetaan seuralle keskitetysti. Halutessasi voit kirjoittaa lisätietoihin myös lapsesi/voimistelijan nimen, näin helpotat tilausten jakamista.

Niillä tuotteilla, jotka ovat seurakohtaisissa väreissä ja painatuksissa, ovat sitovia eikä niillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muiden tuotteiden osalta käytössä normaalit vaihto- ja palautusoikeudet.

Tuotteet maksetaan suoraan Piruetille tilauksen yhteydessä.

Seuran musta edustustakki on mallistossa *Treenitakki, C-1690, VVS Finland -logo selässä ja rinnassa, vuelta, lasten koot/aikuisten koot.