Seuratuotteet

VVS:llä on nyt UPEA, UUSI seura vaatemallisto!

VVS:lle on rakennettu näyttävä, uusi, ja kaikille jäsenille suunnattu vapaa-ajan vaatemallisto.

Upea VVS vaatemallisto on nyt julkaistu, ja sekä Piruetin että vapaa-ajan malliston tuotteiden hankinta onnistuu kätevästi netistä!!

KÄY tutustumassa vapaa-ajan mallistoon täältä:

Piruetin tilausohjeet löytyy alapuolelta, mallistoon pääset tutustumaan täältä:

HANKI koko perheelle uudet, upeat vapaa-ajan varusteet tai vaikka kisakatsomoon kannustusvaatteet!

Sieltä löytyy nyt kaikille komeat varusteet niin sisäliikuntaan kuin ulkoiluun, sekä laukut ja varusteet matkoille ja kisapäiviin!

TEHDÄÄN YHDESSÄ meidänVVS näkyväksi ja yhteisölliseksi!

Uusi seuramallisto tehty Piruetin kanssa

Olemme tehneet Piruetin kanssa sopimuksen ja jatkossa seuratuotteet tilataan Piruetin verkkokaupan kautta. Mallistoon on valittu edustustakki, treenipaitoja, treenihousuja ja muita oleellisia asusteita (tossut, treenikassi jne.)

Mallisto löytyy osoitteesta https://www.piruetti.fi/seurat. Aktivointikoodin saat kysymällä sitä seuramme toimistolta toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

Seuraava tilauskerta keväällä 2018.

Huomioithan, että tilaus lähtee eteenpäin vasta deadlinen jälkeen.

Tilaukset toimitetaan seuralle keskitetysti. Valitse toimitustavaksi SEURATOIMITUS, näin vältyt toimituskuluilta. Jos toimitustavaksi on valittu joku muu, toimituskuluja ei palauteta.

Niillä tuotteilla, jotka ovat seurakohtaisissa väreissä ja painatuksissa, ovat sitovia eikä niillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muiden tuotteiden osalta käytössä normaalit vaihto- ja palautusoikeudet. Tuotteet maksetaan suoraan Piruetille tilauksen yhteydessä.

Seuran musta edustustakki on mallistossa *Treenitakki, C-1690, VVS Finland -logo selässä ja rinnassa, vuelta, lasten koot/aikuisten koot.

Valmentajat infoavat mahdollisista joukkueelle tilattavista vaatteista.

HUOM! Seuralla on mustia edustustakkeja koossa 120-130 vielä muutama kappale varastossa sekä satunnaisia kokoja toppeja, jumppapukuja ja tossuja sekä pipoja ja pantoja. Nämä myydään tarjoushinnoin. Kysy tuotteita toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi

Tuote:

Hyppynaru

Värit:useita eri värejä
Hinta:10,00 €

Kysy hyppynarua seuran toimistolta toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi