Strategia

Toimintaidea

Seuratoimintamme tarjoaa harrastus- ja kilpailuelämyksiä monipuolisesti voimistelussa ja hyvän mielen harrasteliikunnassa läpi koko elämänkaaren. Joukkuevoimistelussa seura toimii lajin kansainvälisellä huipulla.

Toimintalupaus

Liikutamme laadukkaasti hyvällä mielellä.

Lupaukseen sisältyy seuraavia asioita:

• Liikutamme fyysisesti ja henkisesti.
  • Kannustamme arkiliikuntaan myös tuntiemme ulkopuolella.
  • Tarjoamme elämyksiä ruumille ja sielulle.
  • Tuntimme ja toimintamme on korkeatasoista, suunnitelmallista ja ammattimaista.
  • Tunneilla ja toiminnassa näkyy positiivinen ja motivoitunut ilmapiiri.
  • Seuramme on aktiivinen tapahtumajärjestäjä ja seura-aktiivien kohtauspaikka, johon liittyminen ja mukaantulo on helppoa ja palkitsevaa.
  • Kanssamme korostuu esteettisyyden ja fyysisyyden, taidon, voiman ja herkkyyden yhteensovittaminen ja kokeminen.

Arvot

Avoimuus
Yhteisöllisyys
Kehittyminen
Kannustaminen

Strategiset tavoitteet 2020:

1. Seuralla on laadukas ja korkeatasoinen työantajamielikuva.
  2. Tasalaadukkaan toiminnan varmistaminen seuran eri osa-alueilla luomalla ohjaajien ja valmentajien kehityskaaria ja yhtenäisiä toimintamalleja (ohjaajien osaamiseen ja yhtenäiseen tapaa toimia panostaminen
  3. Pitkäjänteisen ja jatkuvasti kehittyvän toiminnan varmistaminen huolehtimalla vakaasta taloudesta sekä valituista kehitysohjelmista
  4. Olosuhteet huippuseuran vaatimusten tasolla. Hallihankkeen toteuttaminen.
  5. Jäsenkunnan yläpito ja kasvattaminen (1600+), monipuolisuuden säilyttäminen. Jäsenmäärän kasvupolut erityisesti +10vuotiaissa ja senioreissa.
  6. Osallistavan seurahengen vahvistaminen ”Meidän VVS”- hengen edistäminen.