VVS kuukauden henkilö 2018

Meidän seuramme on täynnä upeita henkilöitä, jotka mahdollistavat aktiivisen ja monipuolisen seuratoiminnan! Ohjaajat, valmentajat, kilpavoimistelijat, harrastejumpparit, satunnaiset kuntoilijat, joukkueenjohtajat, talkoolaiset, buffetin pitäjät, johtokuntalaiset - kaikki ovat tärkeitä osasia meidän seurassamme. Vuonna 2018 nostamme kuukausittain esiin yhden ihanan seuratoimijan. 

Joulukuu - Hannele Ahlqvist (Kunniavalmentaja)

 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄHETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA?

Koulutukseltani olen voimistelunopettaja. Olen myös valmentaj, aikaisemmin JV-valmentaja, nykyisin Tanssillisen voimistelun valmentaja ryhmässä Ajattomat. 

Toimin TanVo- tuomarina.

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN?

Muutettuamme Vapaalaan minua pyydettiin ohjaamaan nuorten kenttäohjelmaa (1980) ja siitä lähtien olen ohjannut/valmentanut VVS.ssä.Tehtäviin on mahtunut johtokuntaa, puheenjohtajuutta seurassa.Voimisteluliitossa, kenttäkoreografioiden tekemistä, valiokuntatyöskentelyä, koulutusmateriaalintekoa ja kouluttajana toimimista.

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?

Loistavia ja mieleenpainuvia tapahtumia on paljon: kilpailut, esiintymismatkat ym. Kaikkein parasta on ollut seurata lasten kehittymistä nuoriksi aikuisiksi liikunnan harrastamisen siivittämänä.Monet valmennettavistani ovat jatkaneet valmentajina ainakin jonkin aikaa ja nyt tuoneet lapsensakin harrastamaan voimistelua.

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?

Monipuolinen ja laadukas toiminta hyvässä hengessä.

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?

Nauttikaa liikkumisesta,olkaa mukana kaikenlaisessa seuratoiminnassa.Jokaiselle löytyy jotain.

 

Marraskuu - Miira Paukku

 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA? 

Olen Miira, miltei 50-vuotias teatteriopettajaksi opiskeleva draamakasvattaja ja perheenäiti, joka töiden, opiskelun,  perheenpyörittämisen ja teatteri- ja lauluharrastusten lomassa löytää viikoittain kalenteristaan aikaa myös liikunnalle VVS:n Rajaton tuntitarjonnasta.

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN? 

Äitini Tuulan houkuttelemana. Äiti soitti minulle syksyllä 2013 ja kertoi löytäneensä VVS:n tuntitarjonnasta niin oudon kiehtovan lajin, että minun on pakko tulla sitä kokeilemaan. Tuo laji oli Nia ja minä jäin ensimmäisestä tunnista lähtien koukkuun. Äidin vuosien takaista puhelua lainatakseni: "Täytyy olla ennakkoluuloton ja vähän rohkeakin. Täytyy uskaltaa heittäytyä ja osata nauraa itselleen. Ja ennen kaikkea täytyy osata pitää hauskaa ja hullutella!" Nia on juuri kaikkea tuota, ja Nian kautta päädyin myös monille muille VVS:n tunneille, kuten mm. Kikan lempeä treeni, HIIT, Lavis, kahvakuula ja Zumba (Hiittiä lukuunottamatta "äiti-lapsi-jumppia" kaikki). 

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN? Viime kesän Gymnaestrada oli hurjan hieno kokemus, jonka sain jakaa paitsi äitini (kuinkas muuten!), myös muutaman muun ihanan VVS-jumpparikaverini kanssa. 

Samoin mieleenpainuvia hetkiä ovat olleet ulkona pidetyt kesätunnit, sekä tonttulakit päässä tanssitut Lavis-pikkujoulutunnit. Niin, ja suorastaan alkukantaisen maaginen, rumpumusiikin tahdissa tanssittu Nia koreografia siltä ihka ensimmäiseltä harrastusvuodelta! 

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA? 

Mahtavan laaja tuntitarjonta, huikean ammattitaitoiset ohjaajat (suuri kiitos teille!!!) ja ennen kaikkea energinen ja huippumukava tunnelma tunneilla! 

5.LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ? Pyöriminen (Niassa sitä saa onneksi takuuvarmasti tehdä joka kerta!), dramaattiset tango-askeleet ja kaikki laajat käsiliikkeet.

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?

Tunneilla nähdään! Ja jos et vielä käy tunneilla, vilkaisepa meidän seuran tuntikalenteria (www.vantaanvoimisteluseura.fi/harrasteryhmat/aikuiset/tuntikalenteri-syksy-2018-aikuis/), valitse itsellesi sopiva(t) laji(t) ja lähde mukaan! 

Lokakuu - Julia Lehtonen

 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA? Olen Julia 12 v ja voimistelen joukkueessa Team Vantaa Kids.

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN? Äidin ja Laura-tädin vetämän vauvajumpan jälkeen aloitin  3 vuotiaana tätieni Liisan ja Lauran Mini-Frida joukkueessa.

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN? Suomessa järjestetyssä Gymnaestradassa pääsin esiintymään tapahtuman hienoimpaan näytökseen FIG-gaalaan yhdessä serkkujeni kanssa. Esiintyjät olivat eri maista ja esiintymispaikka oli valtava. Katsojia oli enemmän kuin missään muussa esiintymisessä.

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA? Meidän seurassa parasta on meidän joukkue ja joukkueen yhteishenki.

5.LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ? Mun lempiliike on pääkärrynpyörä. Seuraavat lempiliikkeet ristari ja tasakaurishyppy taivutuksella.

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE? Joukkuevoimistelu on tosi kiva harrastus. Tästä saa paljon kavereita, pääsee matkustamaan ja urheiluopistoille leireille muiden seurojen joukkueiden kanssa.

Syyskuu - Seppo Suominen

 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA?
Seppo Suominen, nyt johtokunnan varapuheenjohtaja ja yleensä mukana seuran järjestämissä kilpailuissa järjestyksenvalvojana.

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAN?
Lähes 25 vuotta sitten paikallislehdessä oli Vantaan naisvoimistelijoiden mainos Tuomelan koululla perjantaisin pidettävästä Miesten aerobicistä. Uteliaisuudesta menin katsomaan, mistä lajista on kysymys. Tunnin ohjasi Maria Karhulahti ja se tuntui valtavan raskaalta – siis kokonainen tunti jumppaa. Menin kuitenkin seuraavanakin perjantaina jumppaan ja kolmannen kerran jälkeen totesin saaneeni jumppakärpäsen. Olin jäänyt koukkuun.

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?
Tapahtumia on valtavan paljon, joista voisin kertoa enemmän. Kenties seuran 20 –vuotisnäytöksessä (16.11.1996) Martinuksessa miesporukan esittämä Tomi Nyrövaaran ohjaama oli yksi kohokohta – musiikin teema perustui sonneihin. Erittäin hauskana tapahtumana muistan Oscar –gaalan 3.3.2001, jossa esitykset oli ryhmitelty amerikan malliin sarjoihin. On toki mainittava vielä Fridan hopean kunniaksi juodut mitalikahvit Myyrmäen urheilutalossa tai Tiklien junoripronssin mitalikahvit vuotta tai kahta myöhemmin.

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?
Monipuolinen tuntitarjonta, erittäin hyvä tunnit. Aikuisharrastajien tunneista on mainittava vuosien varrelta ainakin Tomi Nyrövaaran Circuit, lukuisat Maria Karhulahden tunnit, Tiina Erkkilän (Reynish) tuntien erinomainen lihaskunto-osuus, Maarit Suoniemen tai Piia Laukkasen erinomaisen haasteelliset ja hyvät koreografiat. Seurassa on aina ollut hyvä tekemisen meininki, kun toimeen ryhdytään, se myös toteutetaan. Suosittelisin kaikille harrastajille kolmen viikoittaisen tunnin yhdistelmää, joista yksi on nopeatempoinen hikijumppa, toinen tanssillinen ja aivotoimintaa aktivoiva tunti ja kolmantena lihashuoltoon keskittyvä venyttely tai vastaava.

5.LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ?
X-hyppy

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?
Rohkeasti mukaan, seurassa on erittäin mukava olla, tunnit on hyvin suunniteltu ja toteutus saleilla on mahtava. Seurasta voi olla ylpeä! Se on meidän seura.

Elokuu - Tiia Moilanen
 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA?
Moikka, mä olen Tiia! Toimin tällä hetkellä seuran valmennuspäällikkönä, eli vastaan seuran kilpapuolesta ja hoidan valmennusryhmäläisten asioita. 

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN?
Aloitin seurassa joukkuevoimistelun Satakielissä ollessani 9-vuotias. Satakielistä jatkoin silloiseen Elenia- joukkueeseen ja viimeisen voimistelukauden voimistelin Mimodeksessa, jossa pääsin kilpailemaan Junioreiden MM-kilpailuissa. Tämän jälkeen aloitin ohjaus-/valmennusurani ja oma voimistelu jatkui muutaman vuoden tauon jälkeen Olivean kanssa tanssillisen voimistelun puolella. Vuosien varrella olen ollut monessa roolissa mukana seuran toiminnassa, olen toiminut talousvastaana, ollut seuran johtokunnassa ja vaikka mitä!

Viime syksynä tein päätöksen, että haluan tehdä voimistelusta ja valmennuksesta itselleni ammatin, sillä onhan se parasta, että saa tehdä työkseen sitä mitä rakastaa! Nyt syksyllä aloitankin Valmentajan ammattitutkinnon Kisakalliossa. 

3. MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?
Vuosien varrella on matkaan tarttunut monia upeita kokemuksia, mutta suurimpina mieleen ovat jääneet seuran järjestämät tapahtumat ja kilpailut, joissa olen ollut useamman kerran vahvasti mukanan järjestelytiimissä, jopa kilpailuvastaavanakin on tullut toimittua. 

Toki upeiden valmennettavien kanssa koetut kilpailureissut ja leirit ovat aina mieleenpainuvia kokemuksia ja niitä en vaihtaisi mihinkään!

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?
Meidän seurassa parasta on ehdottomasti ihmiset, voimistelua rakastavat huipputyypit!

5. LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ?
Näitä on monia, vaikea valita yhtä! Sanoisin kuitenkin, että virtaava ja kauniisti jatkuva liikekieli on se mikä eniten miellyttää silmää. 

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE? 
Meidän seurasta löytyy kaikille varmasti jotakin. Meillä on iso tarjonta harrastepuolella ja kilpapuolelta löytyy kahden voimistelulajin huippuosaamista! Valmennuspuolelta löytyy jokaiselle oman tasoinen valmennusryhmä, joissa valmennetaan lapsilähtöisesti ja tavoitteellisesti. GO meidänVVS!

Toukokuu - Jutta Flinkman
 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA?
Olen kohta 48 vuotias joukkuevoimistelun ystävä. Takana on monia vuosia joukkuevoimistelun parissa niin voimistelijana, valmentajana kuin vanhempanakin. VVS'ssä olen valmentanut yhdeksän vuotta ja tällä hetkellä olen mukana joukkuevoimistelun edustusjoukkueiden valmennustiimeissä. Junioreiden kanssa kaksi kertaa viikossa ja naisten joukkeen kanssa kerran viikossa salilla.

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAN?
Palatessamme mieheni ulkomaankomennukselta Suomeen ja pääkaupunkiseudulle nuorempi tytöistämme kiinnostui voimistelusta. VVS oli tuttu aiemmasta yhteistyöstä Lahjan Tyttöjen kanssa, jossa aloitin oman voimistelu-ja valmentajaurani ja oli niin luonteva valinta tyttären seuraksi. Seuraan tutustuin lähemmin toimiessani tyttäreni joukkueen joukkueenjohtajana ensimmäiset vuodet.

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?
Arvokisojen lisäksi mieleen on jäänyt erityisesti vuoden 2016 Team Vantaan naisten karsintakisa Jyväskylässä. Siellä oli huikea tunnelma, kun joukkue uskalsi tehdä rohkeasti ja laittaa itsensä täysillä likoon, jonka tuloksena oli hieno, ilmaisullinen ja vahva esitys. Kuitenkin eniten pidän tavallisesta harjoittelusta ja salilla olosta tyttöjen kanssa. Nautin siitä kun saan seurata tyttöjen kehittymistä niin voimistelijoina kuin ihmisinäkin.

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?
Voimistelu on tavoitteelista ja huipulle pääsy vaatii paljon työtä. Meidän seurassa haluamme myös huomioida tyttöjä yksilöinä, joilla on muutakin elämää joten harjoittelun ohella haluamme panostaa myös tähän. Kun urheilijat jaksavat kokonaisvaltaisesti hyvin niin mahdollisuus menestykseen on parempi. 

5.LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ?
Kauniit ja virtaavat vartalonliikkeet.

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?
Joukkuevoimistelussa mitään ei saa yksin, hetkessä ja ilmaiseksi, vaan menestyminen vaatii pitkäjänteistä työtä sekä innostavat ja motivoivat joukkuekaverit, valmentajat ja seuran. Positiivisuus, tahdonvoima, yhdessä tekeminen ja usko mahdollisuuksiin ja onnistumiseen antavatkin hyvän pohjan menestykselle niin urheilunparissa kuin elämässä yleensä.

Kun teet mitä rakastat niin olet onnellinen!

Kuva: Jere Kokko

Huhtikuu - Maija Keurulainen
 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA?
Olen Maija ja olen tällä hetkellä kilpa-urheilija kilpa-aerobicin puolella. Treenaan 5-8 kertaa viikossa, jonka ohella käyn koulua ja teen välillä vähän töitäkin. Olen myös seuran johtokunnassa urheilijajäsenenä. 

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN?
Tieni seurassa on ollut pitkä. Aloitin satujumpan, äidin viemänä, 4-vuotiaana silloisen toimiston salissa, josta matkani jatkui joukkuevoimistelun alkeisvalmennusryhmään. Joukkuevoimistelu-urallani olin monessa joukkueessa mukana. World cupin puolella edustin Suomea Team Vantaan kanssa keväällä 2012, joka jäi viimeiseksi sm-tasoiseksi joukkuevoimistelukevääkseni. Syksyllä 2012 kuulin Leena Enbomin tulleen seuraamme töihin (Leena on entinen Suomen huippu kilpa-aerobiccari) ja halusimme lähteä kehittelemään kilpa-aerobic- ryhmää Vantaan Voimisteluseuraan. Menin kokeilemaan paria treeniä ja sille tielle jäin. Syksyn 2012 ja kevään 2013 treenailin joukkuevoimistelua ja kilpa-aerobicciä yhtäaikaa. Sen jälkeen joukkuevoimistelu jäi kokonaan pois ja jatkoin uraani kilpa-aerobicissä. 

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?
Minusta hienoimpia ja mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat olleet juhlanäytökset. Ensimmäinen juhlanäytös, jossa esiinnyin oli seuran 25-vuotisnäytös, jossa esitimme muurahaisia. Myös monet muut isot tapahtumat, joissa olen ollut mukana esiintyjänä tai talkoolaisena ovat olleet niitä parhaimpia. Viimeisimmän World cupin takia tuli muisteltua kisoja, Energia- areenalla, joita on ollut itse järjestämässä. Hyvien kaverien ja muiden talkoolaisten kanssa hallilla järjestelyissä jaksoi viettää koko päivän ja kisan jälkeen söimme osan tuomaripöytään jääneistä karkeista.

Tällä hetkellä haluan luoda hyviä hetkiä kilpa-aerobic puolen kanssa ja tuoda lajia vielä enemmän esille seurassamme! 

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?
Seurassa on parasta se, että voin harrastaa voimistelua vielä kilpaurani jälkeenkin. Harrastuksen voi aloittaa ihan pienenä perhejumpasta ja jatkaa koko ikänsä voimistelun parissa ihan eläkevuosille asti. Seuran toiminnassa on mukana paljon ihania ihmisiä, joihin olen saanut vuosien varrella tutustua ja monesta on tullutkin minulle hyviä ystäviä.

5.LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ? 
Lempiliikkeeni on tällä hetkellä Scissors leap - hyppy, jossa jalat saksaavat ja avautuvat spagaattiin samalla kun itse pyörähtää ympäri ilmassa. 

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?
Yhdessä kaikki on aina kivempaa, joten kaikki mukaan! Pidetään VVS:läiset yhtä! 

 

Maaliskuu - Roosa Aalto


1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA
Olen Roosa ja toimin ohjaajana muun muassa telinevoimistelu-, akrobatia-, freegym- ja temppuiluryhmissä.

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN?
Aloitin itse joukkuevoimistelun Vantaan Voimisteluseurassa 6-vuotiaana. Olin ohjannut tunteja jo oman voimisteluni ohella, ja lopetettuani oman voimisteluni, jatkoin ohjaamista.  Tällä hetkellä olen ohjannut seurassa tunteja noin 7 vuotta. 

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?
Mieleenpainuvinta ohjaamisessa on nähdä ja olla mukana uuden oppimisen ilossa. On aina hienoa ja kannustavaa kun lapsi oppii uuden taidon ja on ylpeä omista taidoistaan. Omassa ohjaamisessani pyrinkin juuri siihen, että jokainen jumppari kokee olevansa taitava voimistelija ja saa paljon onnistumisen hetkiä. 

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?
Meidän seurassa parasta on yhteisöllisyys. Minulle se tarkoittaa sitä, että seura ja ohjaajat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan toisiaan sekä uuden oppimisessa että harjoittelun kannustamisessa.

5. LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ?
Omia lempiliikkeitäni ovat kaikki erilaiset akrobatiatemput kuten käsilläseisonnat ja flikit. Olen aina innokas oppimaan uusia akrotemppuja ja etsinkin niitä usein youtubesta, jonka jälkeen harjoittelemme niitä yhdessä lasten kanssa tunneilla :)

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?Toivotan kaikille oikein iloista ja urheilullista kevättä! Seurassamme on monipuolisesti erilaisia tunteja, joten jos vasta harkitset seuraan liittymistä, löydät täältä varmasti sopivan tunnin itsellesi. Muista, että juuri sinä olet huippu! 

Helmikuu - Tia Vasankari
 

1. KUKA OLET JA MITEN OLET TÄLLÄ HETKELLÄ VVS:N TOIMINNASSA MUKANA?
Olen Tia, Miran, Mikon ja Marian äiti. Olen Team Vantaa Kilpa Jr joukkueen joukkueenjohtaja. Lisäksi olen mukana Vantaan Voimisteluseuran johtokunnassa tapahtumavastaavana. 

2. MITEN ALKUJAAN PÄÄDYIT SEURAAN?
Nuorimmaiseni on aloittanut voimistelun tässä seurassa ollessaan eskarissa noin 10 vuotta sitten. Voimistelu on hänelle elämäntapa ja vaivihkaa tästä on tullut myös minun harrastukseni.

3.MIKÄ ASIA TAI TAPAHTUMA ON JÄÄNYT ERITYISESTI MIELEEN?
Mieleen jääneitä hetkiä ovat olleet sisulla saavutetut onnistumiset, ihanat joukkueena koetut tähtihetket ja mahtavat tunnelmat monissa upeissa kisoissa ja tapahtumissa.

4. MIKÄ MEIDÄN SEURASSA ON PARASTA?
Meidän seurassa on parasta ihanat, upeat, taitavat voimistelijat, niin pienet kuin suuretkin, jotka sisukkaasti ja määrätietoisesti tekevät töitä kehittyäkseen jatkuvasti! Sekä mahtavat ja tärkeät aikuiset, valkut, jojot, rahikset, imuroijat, strassinompelijat,  nutturansolmijat ja katsomotsempparit, jotka mukanaolollaan mahdollistavat tämän harrastamisen.

5.LEMPILIIKE/LEMPILIIKKEITÄ?
Kaunis ohjelma, jossa kentällinen määrätietoisia kimaltavia neitoja liikkuu samanaikaisesti musiikin tahtiin, on todella nautinnollista katseltavaa. Myös  pienet pallerot voimistelemassa tyllihameissaan sulattavat kenen tahansa sydämen. Itsellänihän siis tavoitteenani on pysyä varpaillani kokonaisen JV Moms ryhmätunnin ajan :), siinä tarvitsen vielä hitusen treeniä, koska olen tässä lajissa tällainen vasta-alkaja.

6. MITÄ TERVEISIÄ HALUAISIT LÄHETTÄÄ MUILLE VVS:LÄISILLE TAI SEURAA VASTA HARKITSEVILLE?
Terveisiä kaikille ihanille ystäville, joita olen näissä seurahommissa sekä kisakatsomoissa saanut. Sisukkaille nuorille voimistelijoille respectiä, teidän sisustanne voi kuka vaan ottaa mallia! Niille, jotka miettivät, tohtisiko lähteä mukaan: meillä on tilaa kaikenlaisille lahjakkuuksille ja kaikenkokoisille panoksille. Tänä keväänä meidän seura järjestää World Cup -osakilpailun sekä jokusen pienemmän kisan. Mahtava tilaisuus kokea kansainvälistä upeaa kisatunnelmaa ja olla itse osa sitä kaikkea. Tervetuloa mukaan!