VVS:n Uskollisuuden Kilta

Uskollisuuden kilta on perustettu jo yli sataan voimisteluliiton jäsenseuraan ja lisää kiltoja syntyy vuosittain. Killan voivat perustaa kymmenen vuotta voimisteluliiton toimintaa harjoittaneet seurat ja kiltaan voi liittyä viisi vuotta Voimisteluliiton seurassa ollut henkilö.

Killan tarkoituksena on koota seuran pitkäaikaiset jäsenet ystävyyttä ja vireyttä ylläpitäväksi piiriksi. Killan toimintamuotoja ovat esimerkiksi liikunta, toveri-illat, retket ja esitelmät. Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti.

VVS:N KILLAN JOHTOKUNTA:

Liisa Lahtipuheenjohtaja
Oili Ahlstedtkunniakiltamuori
Raili Savolainenkunniakiltamuori
Leena Riikonenkiltamuori
Kaija Ikonensihteeri
Tuula Paasonenrahastonhoitaja
Kaija Kahalakiltaemäntä, varapuheenjohtaja
Irma OjalaRahakirstun vartija
Tuula Paukkulisäkiva
Kaarina Luirolisäkiva
Leena Huhtalisäkiva
Eija Huilajalisäkiva

Vantaan Voimisteluseuran Uskollisuuden Killan tarkoitus on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Killan toiminta sisältää mm. liikuntaa, tapaamisia, retkiä ym. jotka on tarkoitettu killan jäsenille tai kutsusta myös muille. Meidän killassa se merkitsee jotain tapahtumaa kerran kuussa. Tänä vuonna vuosikokous oli tammikuussa, helmikuu pyhitettiin omaehtoiselle hiihtoharrastukselle, maaliskuussa kävimme virkistysretkellä Kisakalliossa, huhtikuussa menemme Orimattilaan mm. Drockilan kynttiläpajaan, toukokuussa matkustamme Viroon. Kesällä voi tavata kiltalaisia Petikossa kävelylenkillä tiistaisin klo 9 ja saatamme mennä ihan Helsinkiinkin Petikon lenkin sijasta.

Jäseneksi voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 5 vuotta johonkin Voimisteluliiton jäsenseuraan kuulunut sekä entinen että nykyinen jäsen.

Monet Kiltalaiset osallistuvat emoseuran liikuntatunneilla, joten meillä ei ole varsinaista omaa liikuntatuntia.

Retkillä käytämme kimppakyytejä ja teatteri-,museo- ym. liput kustannamme itse kukin. Jäsenmaksua meillä ei ole, mutta joskus kerätään kolehti kukkaostoksia varten pyöreitä vuosia täyttäneille.

Ajankohtaista kevät ja kesä 2019

Huhtikuussa 10.4. matka Drockilan kynttiläpajaan Orimattilaan. Paluumatkalla

Kotipiiri OY:n suoramyyntipaikkaan.
Ja ehkä Juustoporttiin maistelemaan juustoja.

Toukokuussa matka Viroon 20-23.5.2019. Joka päivä mielenkiintoista
ohjelmaa esim. keskiviikkona retki Sooman kansallispuistoon.

Kesällä retkeilyä Petikon maastossa tiistaisin alkaen klo 9.00. Saatetaan tehdä

retki Vallisaareen.

Elokuussa on suunnitteilla luontoretki Sipoon kansallispuistoon

makkaranpaistoon.