Yhteistyökumppanit

Vantaan Voimisteluseura tajoaa monia yhteistyömahdollisuuksia kumppaneilleen. Kumppani voi osoittaa tukensa joko koko seuralle tai yksittäiselle joukkueelle. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä seuran toimistoon. Keskustelemme mielellämme eri kumppanuusvaihtoehdoista.

Vantaan Kaupunki
Vantaan Kaupunki on yksi seuran päätukijoista. VVS tekee vuosittain yhteistyötä kaupungin kanssa osallistumalla erilaisiin tilaisuuksiin ja näytöksiin sekä järjestämällä kaupunkilaisille tarkoitettuja tapahtumia.

Svoli
Suomen Voimisteluliitto Svoli on Suomen toiseksi suurin lajiliitto. VVS on Svolin jäsen. Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

ESLU
Etelä-Suomen liikunta ja urheilu ry:n toiminta-alue käsittää 34 eteläsuomalaista kuntaa, joissa asuu yli 1,5 miljoonaa ihmistä. VVS on Eslun jäsen.

Valo

Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry:n toiminta käynnistyi 1.1.2013. Valo toimii suomalaisen liikunnan ja urheilun yhdistävänä voimana. Visiona on "Olemme maailman liikkuvin urheilukansa – 2020".

Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry, Nuori Suomi ry, Kuntoliikuntaliitto ry ja Suomen Olympiakomitea ry perustivat kattojärjestön kesäkuussa 2012.