Yhteistyökumppanit

Vantaan Voimisteluseura tajoaa monia yhteistyömahdollisuuksia kumppaneilleen. Kumppani voi osoittaa tukensa joko koko seuralle tai yksittäiselle joukkueelle. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä seuran toimistoon. Keskustelemme mielellämme eri kumppanuusvaihtoehdoista.

Ravintola Koto toimii upeissa uudistetuissa tiloissa aivan toiminta-alueemme keskiössä Vapaalassa. Piha-alueella on hyvin parkkitilaa. Ravintooitsija Johanna Levoniemi toivottaa kaikki seuran jäsenet tervetulleiksi nauttimaan arjen hemmottelusta hyvän ruoan ja juoman äärelle. Hyödynnä VVS etusi, suuntaa lounaalle tai varaa aika perheellesi ja suunnatkaa yhdessä kokoperhe nauttimaan hyvästä seurasta ja herkullisesta ruoasta.

Ravintola Koto tarjoaa Vantaan Voimisteluseuran jäsenille seuraavat jäsenedut:

• 0-10 vuotiaat lapset syövät veloituksetta listalta aikuisen seurassa.
    (yksi aikuinen = yksi lapsi) (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.)
  • Kaikista nomaalihintaisista a la carte hinnoista -10% (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ei koske alkoholia tai virvokkeita.)
  • Special lounashinta

Käy hyödyntämässä uusi jäsenetumme ja suunnataan yhdessä Kotoon viihtymään.

Vantaan Kaupunki
Vantaan Kaupunki on yksi seuran päätukijoista. VVS tekee vuosittain yhteistyötä kaupungin kanssa osallistumalla erilaisiin tilaisuuksiin ja näytöksiin sekä järjestämällä kaupunkilaisille tarkoitettuja tapahtumia.

Suomen Voimisteluliitto
Suomen Voimisteluliitto on Suomen toiseksi suurin lajiliitto. VVS on Svolin jäsen. Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

ESLU
Etelä-Suomen liikunta ja urheilu ry:n toiminta-alue käsittää 34 eteläsuomalaista kuntaa, joissa asuu yli 1,5 miljoonaa ihmistä. VVS on Eslun jäsen.