KivaSalin muutto ja tilojen laajennus VVS Temppiksellä - Avajaiset la 19.8.

9.8.2023

VVS Temppikselle tulee tilamuutoksia elokuussa 2023.

Temppis, joukkuevoimistelukanveesi, yläsali ja VVS toimisto sijaitsevat jatkossakin samassa vanhassa paikassa, Vetokuja 1B, 2.krs.


Kilpa-aerobic-sali (24.7. alkaen), uusi isompi tanssisali KivaSali (n.19.8. alkaen) sekä KivaSalin asiakaspalvelu sijaitsevat uusissa tiloissa Hämeenlinnanväylän puolella, Vetokuja 1E, 2.krs.

KivaSali suljetaan väliaikaisesti muuton vuoksi lauantaina 12.8. Uusittu sali, isommissa ja paremmissa tiloissa, avataan mahdollisimman pian, viimeistään lauantaina 19.8. Jatkossa sali löytyy saman rakennuksen toiselta puolelta (Hämeenlinnanväylän puolelta) osoitteesta Vetokuja 1E. Olemassa oleviin salikortteihin lisätään automaattisesti sulkua vastaava aika.


Uusittu sali  avataan lauantaina 19.8. klo 10 ja salilla on avoimet ovet ja asiakaspalvelu avoinna
klo 10-14, Huom! E-ovi Hämeenlinnanväylän puollla

Temppiksen puolella, B-rapussa, on Open Temppis-tapahtuma 
klo 14-16.

Pysäköinti VVS Temppiksellä ja KivaSalilla

Pysäköintitilanne Vetokuja 1 kiinteistössä on kaikkiaan haastava ja tulee pysymään sellaisena. Teemme jatkuvasti töitä tilanteen parantamiseksi ja toivomme harrastajiltamme kärsivällisyyttä asian suhteen! Suosittelemme paikallse saapumista julkisilla, jalan tai kimppakyydeillä! Sekä Temppiksen eli B-oven, että KivaSalipuolen eli E-oven läheisyydessä on / tulee olemaan VVS-asiakkaille merkittyjä 2h parkkikiekkopaikkoja, joita valvoo yksityinen pysäköintivalvonta. Molempien ovien läheisyydessä on myös pyöräparkki. Parkkipaikkoja on rajallinen määrä ja kiinteistössä on myös paljon muita toimijoita. Pysäköinti muualle kuin merkityille VVS-paikoille on pihassa kiellettyä. Lisää parkkikiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy Vetokannaksen uimapaikan parkkikselta. Pihassa autoillessa tulee noudattaa yleisiä pysäköintisääntöjä ja äärimmäistä varovaisuutta pienten harrastajien turvallisuuden vuoksi!