Tuntikuvaukset

Perheliikunta VVS:ssä

  • Liikutaan yhdessä iloisesti! Aikuinen valitsee itse, kuinka aktiivisesti harjoittelee itse vai keskittyykö lapsen kannustamiseen.
  • Lapsi on ryhmissä oman aikuisen valvonnan alla.
  • Perheliikunnan tavoite on kokea liikunnan iloa yhdessä, opetella harrastamisen ja ryhmässä olemisen taitoja sekä kehittää lapsen perusliikuntataitoja ja motoriikkaa.
  • Perheen ensimmäinen lapsi maksaa täyden hinnan. Seuraavat saman perheen lapset samassa ryhmässä saavat 30€ alennuksen.
  • Aikuiset liikkuvat lapsen mukana ilmaiseksi, huom. ilmoittautuminen ryhmään Perheliikunnan aikuiset.
  • Suositus: max 3 lasta yhden aikuisen vastuulla sekä max. 1 aikuinen yhtä lasta kohti. Jos salissa on hyvin tilaa, voi yhden lapsen kanssa jumpata myös 2 aikuista.
  • Pienet vauvat mukana esim. kantorepussa ovat sallittuja maksutta perheen oman harkinnan mukaan. 
Dance!  on tanssin monipuolinen harrasteryhmä, jossa opetellaan tanssimisen alkeita, rytmiikkaa, kehonhallintaa sekä liikkeiden ja liikesarjojen muistamista erilaisten musiikkien tahdissa. Tunti mukautuu ikäryhmälle sopivaksi. Pääpaino on iloisessa menossa. Keskiviikon Myyrmäen tunti on avoin yli 7-vuotiaille ja nuorille ja aikuisille ja se sopii erinomaisesti esim. lapsen ja vanhemman tai sisarusten yhteiseksi harrastukseksi.

Perheakrobatia, PerheakroTemppis
Perheliikuntatunti, jossa minkä vain ikäinen lapsi (n. 3-vuotiaasta ylöspäin) ja aikuinen pääsevät tutustumaan akrobatian saloihin. Tällä tunnilla kaikki, sekä lapset että aikuiset, harjoittelevat akrobatiataitoja yhdessä. Pääpaino on omalla keholla tehtävissä tempuissa, mukana myös pariakrobatiaa. Hyödynnämme monipuolisesti myös salin välineitä. Aikuinen pääsee tunnilla sekä avustamaan lapsen harjoitteita että harjoittelemaan itse. 

PerheParkourTemppis
Perheliikuntatunti, jossa minkä vain ikäinen lapsi (n. 3-vuotiaasta ylöspäin) ja aikuinen pääsevät tutustumaan parkourtemppuihin. Tällä tunnilla kaikki, sekä lapset että aikuiset, harjoittelevat yhdessä ylityksiä, alituksia, laskeutumisia, ym.. Aikuinen pääsee tunnilla sekä avustamaan lapsen harjoitteita että harjoittelemaan itse. 

Perhetemppuilu, PerheTemppis/Familjegymnastik
Tunnit ovat koko perheen yhteisiä, rentoja liikuntatuokioita. Tunti perustuu ohjaajan rakentamaan temppurataan ja tehtäviin, joita lapset suorittavat oman aikuisen ohjaamana ja vastuulla. Myös aikuinen pääsee tällä tunnilla testaamaan tempputaitojaan. Tunti soveltuu kaiken ikäisille lapsille, siitä alkaen, kun lapsi osaa kävellä, osa ryhmistä on rajattu n.2-vuotiaasta alkaen. Tunnille voi osallistua vaikka koko perhe, eri-ikäiset lapset huoltajineen ovat tervetulleita.

Familjegymnastik på onsdag förmiddag är tvåspråkig.