Tuntikuvaukset

Perheliikunta VVS:ssä

  • Liikutaan yhdessä iloisesti! Aikuinen valitsee itse, kuinka aktiivisesti harjoittelee itse vai keskittyykö lapsen kannustamiseen.
  • Lapsi on ryhmissä oman aikuisen valvonnan alla.
  • Perheen ensimmäinen lapsi maksaa täyden hinnan. Seuraavat saman perheen lapset samassa ryhmässä saavat 30€ alennuksen.
  • Aikuiset liikkuvat lapsen mukana ilmaiseksi.
  • Suositus: max 3 lasta yhden aikuisen vastuulla sekä max. 1 aikuinen yhtä lasta kohti. Jos salissa on hyvin tilaa, voi yhden lapsen kanssa jumpata myös 2 aikuista.
  • Pienet vauvat mukana esim. kantorepussa ovat sallittuja perheen oman harkinnan mukaan. 

BabyTemppis
BabyTemppis on perheen pienimmän ja aikuisen yhteinen harrastus, joka kannustaa löytämään yhteisen liikunnan ilon, vahvistaen samalla vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta. Tunneilla temppuillaan ja touhutaan yhdessä, jolloin vauva saa uudenlaisia kokemuksia erilaisten temppujen vaikutuksesta omaan kehoon. Tunneilla on aikaa myös vapaammalle touhuamiselle pehmeälattiaisessa salissamme ja jokainen jumppaa omaan tahtiinsa, omalla tavallaan. BabyTemppiksestä voi parhaimmillaan löytää uusia ystäviä, niin vauvalle kuin vanhemmallekin!

Perhejumppa 
N. 2-10-vuotiaan lapsen jumppa turvallisen ja tutun aikuisen kanssa. Jumpassa opetellaan ryhmässä olemista ja liikkumisen perustaitoja: heittämistä, hyppäämistä, leikkimistä. Tunneilla sekä leikitään, liikutaan musiikin tahdissa että temppuillaan eri pisteissä omaan tahtiin. 

Perheakrobatia, PerheakroTemppis
Perheliikuntatunti, jossa minkä vain ikäinen lapsi (n. 2-vuotiaasta ylöspäin) ja aikuinen, tai vaikka koko perhe yhdessä, pääsevät tutustumaan akrobatian saloihin. Tällä tunnilla kaikki, sekä lapset että aikuiset, harjoittelevat akrobatiataitoja yhdessä. Pääpaino on omalla keholla tehtävissä tempuissa, mukana myös pariakrobatiaa. Hyödynnämme monipuolisesti myös salin välineitä. Aikuinen pääsee tunnilla sekä avustamaan lapsen harjoitteita että harjoittelemaan itse. 

PerheParkourTemppis
Perheliikuntatunti, jossa minkä vain ikäinen lapsi (n. 3-vuotiaasta ylöspäin) ja aikuinen, tai vaikka koko perhe yhdessä, pääsevät tutustumaan parkourtemppuihin. Tällä tunnilla kaikki, sekä lapset että aikuiset, harjoittelevat yhdessä ylityksiä, alituksia, laskeutumisia, ym.. Aikuinen pääsee tunnilla sekä avustamaan lapsen harjoitteita että harjoittelemaan itse. 

Perhetemppuilu, PerheTemppis/Familjegymnastik
Tunnit ovat koko perheen yhteisiä, rentoja liikuntatuokioita. Tunti perustuu ohjaajan rakentamaan temppurataan ja tehtäviin, joita lapset suorittavat oman aikuisen ohjaamana ja vastuulla. Myös aikuinen pääsee tällä tunnilla testaamaan tempputaitojaan. Tunti soveltuu kaiken ikäisille lapsille, siitä alkaen, kun lapsi osaa kävellä. Tunnille voi osallistua vaikka koko perhe, eri-ikäiset lapset huoltajineen ovat tervetulleita.

Familjegymnastik på onsdag förmiddag är tvåspråkig.