Temppiksen muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt alkaen tiistaista 12.9.

11.9.2023

VVS Temppis ja joukkuevoimistelukanveesi sijaitsevat osoitteessa Vetokuja 1B. Piha on ahdas ja kulku B-ovelle tapahtuu vilkkaasti liikenneidyn Tesla-pihan läpi. Olemme tehneet pihaan parannuksia ja uudet kulkukäytännöt otetaan käyttöön tiistaista 12.9. alkaen. Uusien järjestelyjen tavoite on vähentää jalan- ja pyörällä kulkua autojen seassa sekä rauhoittaa B-sisäänkäynnin edessä olevaa autojen liikennettä ja odottelua.

Uusi kevyen liikenteen  portti Vantaanlaaksontielle
Jalankulku ja pyöräily Tesla-pihan poikki on kielletty! Jalankulku tapahtuu Vantaanlaaksontien viereistä kevyenliikenteenväylää pitkin. Aidassa on uusi portti Temppiksen oven päädyssä. Pyöräteline sijaitsee portin vieressä, lähellä kevyenliikenteenväylää. Tällä muutoksella olemme saaneet myös pari uutta parkkipaikkaa (parkkikiekolla 2h tai VVS parkkilupa) Temppiksen oven läheisyyteen, jotka ovat siis tarkoitettu autolla kulkeville Temppisharrastajille. Kulku Temppistunneille tapahtuu edelleen B-sisäänkäynnistä.

Joukkuevoimistelijoiden kuljetus ja uusi kulku
Turvallisuussyistä joukkuevoimistelijoiden kuljetusta autolla ei enää sallita B-oven läheisyyteen. Voimistelijat tuodaan ja haetaan tiistaista 12.9. alkaen C-oven läheisyyteen (Talon päädyssä, Autoklinikan viereinen ovi), josta voimistelijat kulkevat yläkäytävää pitkin Temppiksen yläaulaan, jossa on heidän käytettävissään wc, pukkari ja aula. C-oven läheisyydessä on myös uusi parkkipaikkoja, joihin voi pysäköidä. Jalan tai pyörällä tai julkisilla kulkevat joukkuevoimistelijat voivat edelleen käyttää myös B-oven sisäänkäyntiä kulkien uudesta Vantaanlaaksontien kulkuportista. Valmentajat antavat uudesta kulusta tarkemmat joukkuekohtaiset ohjeet.

Kulku E-ovesta kuntosalille, kilpa-aerobicsalille ja tanssisalille
KivaSali, Kilpa-aerobic-sali ja tanssisali sijaitsevat osoitteessa Vetokuja 1E, talon Hämeenlinnanväylän puoleisella seinustalla. E-oven läheisyydessä on melko paljon pysäköintitilaa ja sieltä löytyy myös pyöräteline. Jalan ja pyörällä E-ovelle pääsee kulkemaan Vetokujan päädyssä olevasta portista ja talon vierustaa tai Hämeenlinnanväylän viereisen kevyenliikenteenväylältä, E-oven kohdalla olevasta portista. Myös E-ovelle jalan kuljettaessa tulee välttää kävelyä ruuhkaisella autojen kulkuväylällä.


B- sisäänkäynti
B- sisäänkäynnin pyöräteline ja jalankulkuportti Vantaanlaaksontieltä
C- sisäänkäynti (joukkuevoimistelijat)
Vetokujan päädyn jalankulkuportti
E- sisäänkäynti (KivaSali, KA-sali, Tanssisali)
E- sisäänkäyntiä vastaapäätä oleva Hämeenlinnanväylän jalankulkuportti