Ilmoittaudu iloisille VVS kesäleireille!

20.3.2024

Vantaan Voimisteluseura järjestää alakouluikäisille paljon erilaisia liikunnallisia kesäleirejä. Leirejä pidetään eri puolilla Länsi-Vantaata kesäkuussa sekä heinä-elokuun vaihteessa eli viikoilla 23, 24, 25 ja 31. Leiri-ilmoittautuminen on nyt auki. Leirin ilmoittautuminen sulkeutuu 10 päivää ennen leirin alkua tai leiripaikkojen tullessa täyteen. Leirin toteutuminen vaatii väh. 10 osallistujaa/leiri. Leirit on tarkoitettu alakouluikäisille, 2017 ja aiemmin syntyneille. 

VVS Kesäleirillä liikutaan monipuolisesti. Leirin pääpaino on liikunnallisissa leikeissä ja temppuradoissa. Leiri sisältää kokeilutunteja seuran lajeista esim. akrobatiasta, parkourista, tanssista, joukkuevoimistelusta, kilpa-aerobicista ja tanssillisesta voimistelusta. Leirillä hyöynnetään myös lähialueen ulkoliikuntapaikkoja. Jokainen leiripäivä sisältää sisäliikuntaa, ulkoliikuntaa, leirihintaan kuuluvan lämpimän ruuan, ruuan jälkeisen rauhallisen touhun hetken sekä välipalatauon omin eväin. Leirillä kuunnellaan myös lasten omia toiveita ja touhuillaan niiden mukaan. Leiri huipentuu leiriolympialaisiin ja jokainen leiriläinen saa leirin päätteeksi diplomin. Leirin hintaan kuuluu myös leirituote. VVS leireillä liikutaan ohjatusti klo 9-15. Ohjaajamme on paikalla valvomassa lapsia klo 8.30-16.00. 

Jos lapsi osallistuu useammalle leirille, saa toisesta ja kolmannesta leiristä -40€ alennuksen ottamalla yhteyttä toimistolle. Toisen leirin alehinta koskee myös kilpaleirin osallistujia. 

  • VVS Kilpaleiri on tarkoitettu vain tietyille joukkueille ja tämän leirin ilmoittautumiskäytännöistä tiedotetaan erikseen, muut leirit ovat aivan kaikille avoimia! 

Tervetuloa kesäleireille!

Kesän 2024 leiritarjonta

ma-pe 3.-7.6.

VVS Kesäleiri 1

Ilmoittaudu mukaan!

VVS Temppis189€
ma-pe 10.-14.6.Joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin kesäleiri VAIN TIETYILLE VALMENNUSRYHMILLEVVS TemppisSisältyy leirin kohderyhmään kuuluvien valmennusmaksuun
ma-pe 10.-14.6.

VVS Kesäleiri 2

Ilmoittaudu mukaan!

Aurinkokiven koulu189€
ma-pe 10.-14.6.

VVS Kesäleiri 3

PERUTTU

Rajatorpan koulu
ma-to 17.-20.6.

VVS Kesäleiri 4

Ilmoittaudu mukaan!

VVS Temppis159€
ma-pe 29.7.-2.8.

VVS Kesäleiri 5

Ilmoittaudu mukaan!

VVS Temppis189€