Minä ja VVS: Irma

31.10.2019

Yhteisöllisyys on meille tärkeä arvo ja yksi strateginen painopisteemme. Meidän VVS on urheiluseura kaikille; vauvasta vaariin! Haluamme liikuttaa sekä luoda elämyksiä ja positiivisia hetkiä niin arkeen kuin juhlaan. Meitä on jo yli 2500, joten tarinoita riittää jaettavaksi. Tämän vuoksi nyt syksyllä 2019 käynnistimme kampanjan; Minä ja VVS, jossa haluamme nostaa ja tuoda esille Meidän seuran jäsenistöä ja harrastajia. 

Tänään esittelyvuorossa on aktiivinen ryhmäliikunta jumpparimme Irma Uotila. Hän kertoo  omasta suhteestaan Vantaan Voimsiteluseuraan.

Kuka olet ja miten liityt VVS:n toimintaan? 

Olen Irma, eläkeläinen ja VVS:n ryhmäliikunta-jumppari.  

Mitä teet roolissasi ja mikä siinä on parasta? 

Käyn Rajaton-rannekkeella monilla VVS:n ryhmäliikuntatunneilla päivisin tai iltaisin. VVS:n tarjonta aikuisliikunnassa on runsas ja monipuolinen ja nautin tuosta tarjonnasta etenkin kun Rajaton-ranneke antaa siihen oivan mahdollisuuden.  

Minkä vinkin antaisit ryhmäliikunnasta kiinnostuneille?

Ryhmäliikunnan ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja tunnit ovat tehokkaita, mutta samalla hauskoja, tunneilla ei todellakan jumpata otsa kurtussa! Jumpat ovat meille monille myös sosiaalisia tapahtumia ja niinpä iloinen puheensorina kuuluu aina tuntien ohessa. "

Irma Uotila kotipihalla syyshommissa.

Mikäli SINÄ haluat mukaan jumppaamaan ja kohentamaan kuntoasi ammattitaitoisten ohjaajien johdolla, hyödynnä VVS:n puolenhinnankausi. VVS Rajattomalla jumppaan vielä kuusi viikkoa rajattomasti edulliseen hintaan; 74,50€/64,50€ (aikuiset/eläkeläiset) !