Aikuiset

VVS tarjoaa aikuislle monipuolisen kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja, senioriliikuntaa, tanssillista voimistelua ja harrastetelinevoimistelua. 

Kevän tuntikalenteri

Tuntikalenterista löytyvät ryhmäliikunnan kestosuosikit sekä uudemmat tunnit. Tunnit on jaoteltu Syke, Lihaskunto, Tanssi, Voimistelu ja Kehonhuolto-osoihin.

Tanssillinen voimistelu on nostanut suosiotaan viime vuosina kovasti. Tällä kaudella tarjoamme ennätysmäärän tanssillisen voimistelun harrasteryhmiä eri ikäisille ja tasoisille voimistelijoille:

Ajattomat - yli 35 -vuotiaiden kaksi kertaa viikossa harjoitteleva, edistyneiden voimistelijoiden kilpaileva ryhmä
Saaga - aikuisten naisten kerran viikossa harjoitteleva, esiintyvä ja kilpaileva ryhmä
Ajattomat Jr  - Yli 18-vuotiaiden edistyneiden voimistelijoiden kilpailuihin tähtäävä uusi ryhmä
Ladies Flow - kerran viikossa harjoitteleva, jokanaisen iloinen voimisteluryhmä, joka aloitettiin viime keväänä nimellä JV Moms

Laadukasta ja monipuolista aikuisliikuntaa Tähtiseurassa

Vantaan Voimisteluseurassa on käytössä Rajaton-ranneke, jolloin kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin saa osallistua yhdellä ilmoittautumisella ja yhdellä maksulla. Rajaton-tunteihin voi  osallistua myös kertalipuilla, joita voi ostaa toimistolta 10-lipun sarjoissa. Voit ilmoittautua myös vain yhdelle ryhmäliikuntatunnille ja maksaa kurssimaksun, poislukien suositut Myyrmäen Urheilutalon päiväjumpat). Esiintyviin tanssillisen voimistelun ryhmíin ja erillisille kursseille ilmoittaudutaan aina erikseen ja niihin on ryhmä- tai kurssikohtainen maksu. Lisätietoja löydät Hinnat-sivulta. 

Vantaan Voimisteluseuran aikuisliikunnan ohjaajat ovat kokeneita ja osaavia. Uusien ohjaajien rekrytoinnissa kiinnitetään erityistä huomiota ohjaajan ammattitaitoon. Kokemuksen ja koulutuksen ohella ohjaajien valinnassa ovat ratkaisevassa asemassa näyttötunnit. Niillä varmistutaan siitä, että ohjaajan osaaminen ja toimintatapa käytännössä vastaavat seuran tavoitteita ja periaatteita.

Säännöllisesti toteutettavilla jäsenkyselyillä kerätään palautetta jäsenistöltä aikuisliikunnan kehittämiseksi. Ohjaajille osoitetut kiitokset kertovat heidän ammattitaidostaan. VVS:n tunnit ovat laadukkaita, mutta fiilis niissä on rento palautteiden mukaan.

Aikuisliikunnan tähtiseurana VVS on sitoutunut noudattamaan seuraavia Suomen Voimisteluliiton sertifioiduille aikuisliikunnan seuroille asetettuja tavoitteita:

liikunnan ilo ja terveys ovat avainasemassa

liikkujan tarpeet ja tyytyväisyys ovat ykkösasia

liikunta on terveyttä edistävää

jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset

ohjaajat ovat koulutettuja

tunnit ovat turvallisia