Uusi ikäkausi 2014-2015 - Trixia

UUSI joukkuevoimistelun valmennusryhmä Trixia 2014-2015 syntyneille voimistelijanaluille!

Perustamme tammikuussa 2020 alkaen uuden joukkuevoimistelun valmennusryhmän Trixia, joka on tarkoitettu 2014-2015 syntyneille kilpatoimintaan tähtääville voimistelijanaluille.

Joukkueen toiminta käynnistyy 11.1.2020. Harjoitukset ovat aina lauantaisin klo 10.30-11.30 VVS Temppiksellä. Valmennuksesta vastaa seuramme kokenut lasten valmentaja Tiina Reynish.

Suosittelemme innostuneita täyttämään ilmoittautumisen nettisivujen kautta. Virallinen ja sitova ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisterin kautta loppuvuodesta, kun seuramme koko kevätkauden ilmoittautuminen avautuu.

Lisätietoa valmennusryhmien toiminnasta ja joukkueiden esittelysivut löytyvät täältä. Valmennusryhmään haluavien on hyvä tutustua VVSn kilpatoiminnan periaatteisiin ja maksuihin täältä.

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Tiia Moilanen, tiia.moilanen@vantaanvoimisteluseura.fi

Mikäli haluat ilmoittautua ryhmän toimintaan jo etukäteen, pyydämme täyttämään ao. lomakkeen.