Ajankohtaista

Haluaisitko lisää tietoa joukkuevoimistelusta lajina? Tiistaina 24.9. järjestetään joukkuevoimistelun esittelytilaisuus klo. 17 Uomarinteen koululla. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille VVS-jäsenille harrasteryhmissä sekä valmennusryhmissä. Tervetuloa kuuntelemaan!
Kuntorivitanssi (seniorivitanssi) tiistaisin Myyrmäen urheilutalolla ei ole lisämaksullinen ryhmä. Kotiin jaettavassa esitteessä ryhmän hinnaksi on ilmoitettu +20 € RAJATON-kausikortin lisäksi. Hintatieto on päivitetty nyt oikein nettisivuille. Ryhmään voi osallistua RAJATON-kausikortilla, eli hinta on 125 € kausi ja eläkeläisiltä 105 €/kausi.
Kesäjumpat Pähkinärineteen koululla tiistaisin ja torstaisin klo 19-20.30. Tervetuloa!
Syksyn tuntikalenteri löytyy täältä
Kiitos kaikille seuran jäsenille ja ohjaajille kevätkaudesta. Uusi kausi käynnistyy syyskuun alussa. Syksyn tuntikalenteri rakentuu kesän aikana kaupungin salivuorojaon valmistuttua. Uusi tuntikalenteri julkaistaan elokuun alussa seuran nettisivuilla ja jaetaan koteihin elokuun puolen välin jälkeen. Ilmoittautuminen syyskauden harrasteryhmiin alkaa 20.8. klo 8.00 seuran nettisivujen kautta.