Ajankohtaista

Jumppamix -tunti Tuomelan koululla to 23.4. klo 19-20 on peruttu koulun vanhempainillan takia.
VVS:n nuorten joukkueet osallistuivat lauantaina 18.4. Espoon Tapiolassa pidettyyn joukkuevoimistelun Naturade Cupiin.
Pääsiäisen aikana pidettävät tunnit.
Vantaan Voimisteluseuran joukkueet edustivat menestyksekkäästi seuraansa joukkuevoimistelun Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Helsingin Kisahallissa lauantaina 4.4.2009.
Kiirastorstain tunnit 9.4. alkavat Variston koululla puoli tuntia normaalia aikaisemmin eli bollywood on klo 18.30-19.30 ja itämainen jatko -tunti on klo 19.30-20.30. Vappuaattona 30.4. tunteja ei pidetä. Korvaustunnit ovat perjantaina 8.5. bollywood klo 17-18 ja itämainen jatko klo 18-19.
Vantaan Voimisteluseura on voittanut SLU:n Lumilyhty-arpojen myynnin ideakilpailun.
Seura on hankkinut uudet upeat seuravaatteet. Vaatteita on muun muassa ulkoilutakki, seurapaita, pipo sekä hanskat. Lisäksi voimistelijoille voi hankkia Davidin treenivaatteita. Ylimääräisiä treenivaatteita on myynnissä seuran toimistolla.
Uudet jäsenet tervetuloa jumppaamaan / tanssimaan edullisesti VVS:n tunneille. Loppukevään jäsenmaksu on aikuisilta 50 euroa, lapsilta ja eläkeläisiltä 35 euroa.
Tiistain 31.3. Kunnon jumppa -tunti Variston koululla klo 19.30-20.45 ja Combo-tunti Rajatorpan koululla klo 20-21 on peruttu ohjaajien sairastumisen takia.
Tähtiasema -tapahtuma keräsi lauantaina 28.3. Hämeenkylän koululle yli 100 lasta ja nuorta voimistelijaa.