Esimerkkiuutinen (6.5.2008)
Vantaan Voimisteluseuran Rascalz ja Serenity menestyivät upeasti Streettanssien SM-kilpailuissa.
VVS järjestää avoimen valintatilaisuuden joukkuevoimistelujoukkueisiin tiistaina 20.5 klo 17 Rajatorpan koululla.
Vantaan Energia Areenalla järjestetyissä kovatasoisissa joukkuevoimistelun SM-kilpailuissa kilpailtiin 3.-4.5.2008 SM-mitaleista.
Seuramme ryhmät esiintyvät kevätkauden päätöstilaisuuksissa, joita on tarjolla kolmen, ohjelmistoltaan vaihtelevan näytöksen verran. Luvassa on sykähdyttävä hetki tanssijoiden ja voimistelijoiden parissa!
Seuran toimistolla on myynnissä käsipainoja 2€/pari muuttopäivänä lauantaina 10.5 klo 10-16.
Tyttöjen Hyvän Mielen Kilpailut järjestettiin Seinäjoella 26.-27.4. Mukana oli Vantaan Voimisteluseuran joukkueista Elenia, Pingut, Pingviinit, Vihersirkut ja Valkosirkut.
VVS:n johtokunta on päättänyt hakea seurallemme osa-aikaista toiminnanjohtajaa sekä seurasihteeriä syyskauden 2008 alusta.
Viikonloppuna 19.-20.4 kilpailtiin Kotkassa Suomen Cup:in 1. osakilpailu. VVS:n joukkueista mukana kilpailuissa olivat Tiklit ja Trionit.
Joukkuevoimistelussa on jo tänä keväänä kisattu useissa kilpailuissa koti- ja ulkomailla. Kilpailutuloksia voit lukea...